Spektakli
COOL

Stan Lee dobiva ulicu u New Yorku

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

New York City Council odobrio je prijedlog i za preimenovanje ulice University Avenue u Stan Lee Way. Producent je tijekom života i živio u toj ulici i pohađao je DeWitt Clinton High School u… više »

COOL

Kako su Simpsoni predviđali budućnost

objavljeno prije 5 godina

Simpsoni zabavljaju gledatelje diljem svijeta već više od 30 godina, a autori serije postavili su standarde za ostale animirane sitcome zbog gostovanja brojnih slavnih… više »

COOL

Predstavljena lutka Davida Bowieja

objavljeno prije 5 godina

Proizvođač igračaka Mattel u četvrtak je predstavio ograničenu seriju Barbie lutaka "David Bowie" odajući priznanje pjevaču u povodu 50. godišnjice objavljivanja njegova singla "Space… više »

WTF?!

Tarantino prestaje snimati filmove?!

objavljeno prije 5 godina

Quentin Tarantino možda će prestati snimati filmove, a to je objavio u izjavi da postoji mogućnost da mu najnovije ostvarenje "Bilo jednom u Hollywoodu" bude i posljednje. Tarantino je za… više »

WOW!

Elton John proglašen vitezom Legije časti u Francuskoj

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

Emmanuel Macron proglasio je britansku pop zvijezdu Eltona Johna vitezom Legije časti u znak priznanja njegovoj glazbenoj karijeri i borbi protiv HIV-a i AIDS-a. Na svečanosti u petak navečer… više »

LOVICA

Nema više besplatnog snimanja hitova u Dubrovniku

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

Hitovi snimani u Hrvatskoj, na prvom mjestu Game of Thrones, privukli su veliku pažnju i turiste, no gradovi u kojima je snimano od toga izravno nisu dobili niti kune - dali su lokacije… više »

VIJESTI

Robert Pattinson je novi Batman

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

Nakon što se tjednima špekuliralo hoće li zvijezda Twilight sage postati novi Batman, informacija je konačno potvrđena. Glumac koji se proslavio Twilight filmovima u ulozi… više »

COOL

White Rabbit pokrenuo online seriju o custom kulturi u Hrvatskoj

objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca

Online serija o jedinstvenim ljudima i njihovim pričama upravo je puštena! Radi se o serijalu koji prati različite ljude, fokusira se na njihove projekte, životni stil i strast. U… više »

MA DA?

Nastavak Avatara odgođen za 17. prosinca - 2021.!

objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca

Tri nova filma iz svijeta "Ratova zvijezda" dolaze na filmska platna od prosinca 2022. godine, po jedan svake dvije godine, objavio je filmski studio Disney koji je također najavio da će… više »

WOW!

Wu-Tang Clan dobio kvart u New Yorku

objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca

Da su Wu-Tang Clan najveća hip-hop grupa svih vremena, potvrdile su i gradske vlasti u New Yorku, koji su im odali počast kakva se rijetko viđa. Mnogi tek poslije smrti dobiju ulicu sa svojim… više »

SPEKTAKL

Razgrabljene ulaznice za tematski park Ratova zvijezda

objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca

Obožavatelji su u četvrtak za samo dva sata preko interneta razgrabili rezervacije za novi tematski park Ratova zvijezda u Disneylandu. Park u Kaliforniji počeo je primati rezervacije u 10… više »

COOL

Sprema se biografski film o Sex Pistolsima

objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca

Biografski film o karijeri glazbenih ikona 70-ih godina prošloga stoljeća - Sex Pistolsa već je u pripremi, a potaknut je ogromnim uspjehom koji je ostvario biografski film o grupi… više »

MILIJUNI

Kostim Dartha Vadera ide na dražbu

objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca

Muškarac koji se na filmskim premijerama i konvencijama obožavatelja pojavljivao kao Darth Vader ponudit će svoj kostim na dražbi suvenira iz filmskih klasika sljedećeg… više »

NAJAVE

Nestali - uzbudljiva prva sezona na AXN Adriji

objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca

Napeti američki krimi serijal "Nestali" premijerno počinje s emitirati danas na AXN Adriji. Radnja serijala vrti se oko mlade Kit "Kick" Lannigan koja je kao dijete preživjela otmicu, a… više »

TRAILERI

Najavljen novi nastavak Ratova zvijezda

objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca

Disney je obožavateljima koji su prisustvovali proslavi u povodu Ratova zvijezda u Chicagu prikazao prve isječke filma koji će se pojaviti u prosincu  u kinima i zaključiti… više »