« Spektakli
objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana
SHOW

Petko iz boravka

Petko snimao show u svom dnevnom boravku i otkrio: Nižetić i Kedžo sviraju klavir, Vanna čita, a Šola piše pjesme

Dalibor Petko Show
Dalibor Petko Show (Arhiva)
Više o

Dalibor Petko

'Dalibor Petko Show' prvi je televizijski show u regiji koji je u potpunosti snimljen kod kuće. Naime, voditelj Dalibor Petko odlučio je emisiju emitirati iz svog dnevnog boravka, a u tome su mu pomogle zvijezde koje su se javljale video pozivima.

'U dogovoru s mojom ekipom sa CMC-a odlučio sam napraviti mali kućni show te smo napravili sve pod motom ostanimo doma. Nitko za potrebe emisije nije otišao iz svog stana i na to smo silno ponosni. A ja sam po prvi puta mogao obući gornji dio odijela, dok sam dolje nosio trenirku i papuče', smije se Petko koji je svoju odjevnu kombinaciju pokazao i gledateljima na kraju emisije.

Zvijezde su otkrivale što rade u izolaciji. Vanna je rekla kako puno čita i gleda serije, Denis Dumančić uhvatio se kuhanja, a Luka Nižetić i Damir Kedžo usavršavaju sviranje klavira. O završetku novih pjesama razmišljaju Nela i Marko Kutlić, a Antonija Šola čak je u ovo vrijeme napisala jednu pod nazivom Ostani doma. 

Sergej Ćetković ispričao je kako je pobjegao koroni, s obzirom da je u siječnju  boravio u Italiji, a Zoran Predin otkrio kako mu najviše nedostaju jednostavne stvari, poput ispijanja piva u kafiću s prijateljima. Saznali smo i kako je Damiru Kedži laknulo što je otkazan Eurosong, jer se za vrijeme pandemije, kaže, nije mogao normalno pripremiti, a nakon završetka krize raduje se koncertima, planinarenju i šetnjama uz more.

Sergej Ćetković otkrio je kako je razgovarao sa svojim automobilom i pitao ga kad će na put, a Vanna kaže kako dnevno ima oscilacije raspoloženja, no kad misli da je karantena nemoguća i nepodnošljiva, shvaća da je to sitnica koju treba napraviti za dobrobit sviju nas.

30.03.2020. 11:31:00
Novi komentar
nužno
nužno