Nogomet SP 2010.
PREDSJEDNIK UEFA-E

Platini ostaje u bolnici nakon što se srušio u restoranu

objavljeno prije 14 godina

Predsjednik UEFA-e Michel Platini ostaje u bolnici nakon što se srušio u jednom restoranu u Johannesburgu. Njegov savjetnik William Gaillard izjavio je za Associated Press da je… više »

NOMINIRANI SU...

Tko će biti najbolji igrač Svjetskog prvenstva?

objavljeno prije 14 godina

FIFA je objavila kojih deset nogometaša konkuriraju za naslov najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi. Među desetoricom izabranih su tri Španjolca - Andres Iniesta,… više »

NEPOGREŠIVA

Hobotnica Paul: Španjolci su svjetski prvaci, Nijemcima bronca

objavljeno prije 14 godina

Hobotnica Paul dobila je posljednji zadatak za ovo Svjetsko prvenstvo - predvidjeti tko će postati svjetski prvak i tko će osvojiti broncu. Hobotnica je tako predvidjela pobjedu… više »

ZAJEDNO DO VRHA

Nizozemci se usuđuju sanjati zlato

objavljeno prije 14 godina

Grad Amsterdam se priprema za masovno slavlje dok se Nizozemcima po glavama mota samo nogomet. Pomalo mamurna, ali neizmjerno sretna bila je Nizozemska kad se probudila u srijedu ujutro.… više »

TV REKORDI

Utakmica protiv Španjolske najgledaniji program u povijesti Njemačke

objavljeno prije 14 godina

Više od 30 milijuna Nijemaca gledalo je polufinalnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva između Njemačke i Španjolske. Time je ta utakmica postala najgledaniji televizijski… više »

BILA BI ŠTETA

Miroslav Klose propušta dvoboj protiv Urugvaja?

objavljeno prije 14 godina

Miroslav Klose, najbolji napadač njemačke nogometne reprezentacije na ovom Svjetskom prvenstvu, mogao bi zbog ozljede leđa propustiti subotnji susret za treće mjesto protiv Urugvaja. Klose je… više »

SLAB PROSJEK

SP u Južnoj Africi bit će najneefikasnije u povijesti?

objavljeno prije 14 godina

Ako u posljednje dvije utakmice na Svjetskom prvenstvu napadači ne zabjiu više golova, SP u Južnoj Africi mogao bi postati najneefikasniji u povijesti. Trenutačno je prosjek golova… više »

NEMA SLAVLJA

Elf ne želi doček po povratku u Njemačku

objavljeno prije 14 godina

Premda je njemačka reprezentacija plasmanom u polufinale svjetskog nogometnog prvenstva premašila sva očekivanja njemačke javnosti za igrače neće biti priređen svečani doček po… više »

1:0

Španjolska pobjedom nad Njemačkom prošla u finale

objavljeno prije 14 godina

Hobotnica Paul bila je u pravu - Španjolska je u polufinalu Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi pobijedila Njemačku i plasirala se u finale u kojem će igrati protiv Nizozemske. Iako su… više »

I NOVČANA KAZNA

FIFA suspendirala Radomira Antića na četiri utakmice

objavljeno prije 14 godina

Disciplinska komisija Fife suspendirala je izbornika srpske nogometne reprezentacije Radomira Antića na četiri utakmice, te ga novčano kaznila sa 10.500 eura zbog neprimjerenog… više »

FIFIN ALGORITAM

Magični broj 3964 otkriva - Nijemci će postati svjetski prvaci

objavljeno prije 14 godina

Svjetsko prvenstvo ulazi u svoj najspektakularniji dio. Završnica nosi maksimalni ulog, a za prognozu se pita gatare, stručnjake... čak i hobotnice. Donosimo vam matematičku mozgalicu… više »

FINALE SE BLIŽI

Europi ide 10. naslov svjetskih prvaka, prvi izvan kontinenta

objavljeno prije 14 godina

Plasmanom Nizozemske u finale Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi postalo je jasno da će po prvi put u povijesti neka europska reprezentacija osvojiti naslov izvan "Starog kontinenta". Kako u… više »

EUROPSKO FINALE

Nizozemska je u finalu Svjetskog prvenstva

objavljeno prije 14 godina

Večeras smo dobili prvog polufinalista Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoj Africi. To je reprezentacija Nizozemske koja je pobijedila Urugvaj 3:2. Nizozemska je tako nakon 32 godine u… više »

HVALOSPJEVI

Nogometaši Gane dočekani kao heroji i dobili po 20.000 dolara

objavljeno prije 14 godina

Deseci tisuća navijača dočekalo je nogometaše Gane kao heroje iako su ispali u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. ''Crne zvijezde'' nagrađene su i s po 20.000 američkih dolara zbog… više »

ŠOK ZA ELF

Hobotnica prognozira pobjedu Španjolske protiv Njemačke

objavljeno prije 14 godina

Hobotnica Paul iz vodenog parka Sea Life u njemačkom Oberhausenu priredila je lagani šok svim navijačima njemačke nogometne reprezentacije prognoziravši pobjedu… više »