Nogomet SP 2010.
ZA ANALE

Rigobert Song prvi Afrikanac koji je igrao na četiri SP-a

objavljeno prije 14 godina

Kamerunski nogometaš Rigobert Song ušao je u nogometnu povijest kao prvi afrički nogometaš koji je igrao na čak četiri Svjetska prvenstva. Song je prvi nastup na… više »

SJAJNA IGRA

Japan "bombardirao" Dansku, Nizozemci očekivano dobili Kamerun

objavljeno prije 14 godina

U drugom susretu ove skupine Nizozemska je pobijedila Kamerun 2-1. Prvo mjesto u skupini osvojila je Nizozemska sa 9 bodova, drugi je Japan sa 6, treća je Danska sa 3, a posljednji je Kamerun… više »

NAVIJAČI ODUSTALI

FIFA pušta u prodaju dodatnih 1000 ulaznica za susret Njemačka - Engleska

objavljeno prije 14 godina

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) pustila je u prodaju dodatnih oko tisuću ulaznica za susret osmine finala SP između Njemačke i Engleske, koji je na rasporedu u nedjelju. Fifa je… više »

ŠOK ZA AZZURRE

Slovačka kući poslala svjetske prvake, prošao i Paragvaj

objavljeno prije 14 godina

U današnjem susretu posljednjeg, trećeg kola skupine F Svjetskog nogometnog prvenstva Slovačka je u Johannesburgu pobijedila Italiju 3-2 (1-0). Pogotke za Slovačku postigli su Robert… više »

VJERAN DO KRAJA

Clinton ostaje u JAR-u navijati za Amerikance

objavljeno prije 14 godina

Bivši američki predsjednik Bill Clinton oduševljen onime što je vidio u susretu između SAD-a i Alžira odlučio je produžiti svoj boravak na Svjetskom nogometnom prvenstvu… više »

TIPIČNO

Srbi za neuspjeh krive suca i zlu sreću

objavljeno prije 14 godina

Nakon ispadanja sa Svjetskog nogometnog prvenstva, srpska nogometna reprezentacija jedna je od vodećih tema kojom se u četvrtak bavi srbijanski tisak. Tako se krivnja za poraz od Australije… više »

MEDIJI IZ DEŽELE

Slovenci su nakon ispadanja s prvenstva žalosni, ali i ponosni

objavljeno prije 14 godina

Slovenija slavi uspješan nastup svojih nogometaša na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, iako se nisu plasirali u osminu finala. Slovenski mediji pišu o "žalosti, ali i… više »

PRVI NASTUP

Arjen Robben mogao bi zaigrati protiv Kameruna

objavljeno prije 14 godina

Nizozemski reprezentativac Arjen Robben mogao bi večeras upisati svoj prvi nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici protiv Kameruna. "S Arjenom smo čekali do posljednjeg… više »

SVE JASNO U SKUPINI D

Njemačka i Gana u osmini finala, Australija i Srbija pakiraju kofere

objavljeno prije 14 godina

U susretu posljednjeg, trećeg kola skupine D Svjetskog nogometnog prvenstva Njemačka je u Johannesburgu na stadionu Soccer City pobijedila Ganu 1:0 i plasirala se u osminu finala kao… više »

SKUPINA C

Engleska i SAD u osmini finala, Slovenci idu kući

objavljeno prije 14 godina

U susretu 3. kola skupine C na Svjetskom nogometnom prvenstvu Engleska je u Port Elizabethu na stadionu Nelsona Mandele svladala Sloveniju sa 1-0 (1-0). Ovim rezultatom Engleska se plasirala… više »

MARADONA

Toliko spominjani fair-play ne postoji na ovom SP-u

objavljeno prije 14 godina

Razlog tomu su česti prekršaji na Lionel Messiju u jučerašnjoj utakmici protiv Grčke. "Toliko spominjani fair-play ne postoji na ovom SP-u. Kad Messi dobije loptu protivnički… više »

DISCIPLINA

Davida Villa neće biti kažnjen zbog udarca u lice

objavljeno prije 14 godina

Španjolski napadač David Villa rukom je udario u lice igrača Hondurasa Emilija Izaguirrea, ali FIFA ga zbog toga neće kazniti. "Disciplinska komisija je pažljivo analizirala spornu… više »

TRAGIČNO

Južnokorejski navijač se utopio slaveći uspjeh reprezentacije

objavljeno prije 14 godina

Južnokorejska nogometna reprezentacija u utorak se plasirala u osminu finala Svjetskog nogometnog prvenstva, što je izazvalo veliko slavlje diljem zemlja. No, slavlje u glavnom gradu… više »

RASPLET U SKUPINI B

Nigerija remizirala s Južnom Korejom, Grke srušio Maradona

objavljeno prije 14 godina

U susretu posljednjeg, trećeg kola B skupine svjetskog nogometnog prvenstva Nigerija i Južna Koreja su u Durbanu na stadionu Moses Mabhida odigrale bez pobjednika 2:2, što je bilo… više »

NAVIJAČKA KULTURA

Na stadionu Werdera neće biti vuvuzela

objavljeno prije 14 godina

Njemački nogometni bundesligaš Werder iz Bremena zabranio je unošenje vuvuzela na svoj Weserstadion. Tako će stadion Werdera iduće sezone biti 'free zona' za trube koje stvaraju… više »