Nogomet SP 2010.
ISPLATILO SE

Luis Suarez: Sada i ja imam "Božju ruku"

objavljeno prije 14 godina

Napadač Urugvaja Luis Suarez uvelike je pomogao svojoj momčadi da se plasira u polufinale Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi. Naime, njegovo je igranje rukom na gol-crti spriječilo izgledan… više »

4:2 (1:1)

Urugvaj u napetoj utakmici pobijedio Ganu na jedanaesterce

objavljeno prije 14 godina

Drugo četvrtfinale Svjetskog noogmetnog prvenstva donijelo je i jednu od najuzbudljivijih utakmica u Južnoj Africi. Igrali su Urugvaj i Gana, a prolazak u polufinale izborila je urugvajska… više »

VELIKE AMBICIJE

Južna Afrika kandidirat će se za organizaciju Olimpijskih igara?

objavljeno prije 14 godina

Predsjednik Južnoafričke Republike Jacob Zuma ima velike ambicije. Tako je najavio mogućnost da se njegova zemlja nakon organizacije Svjetskog prvenstva u nogometu kandidira i za organizaciju… više »

SVE SE ZNA

Dunga odlazi s klupe Brazila

objavljeno prije 14 godina

Poraz od Nizozemske u četvrtfinalu svjetskog nogometnog prvenstva vjerojatno je i oproštaj izbornika Dunge od klupe peterostrukih svjetskih prvaka. Na direktno pitanje ostaje li za… više »

TEK SAD

Mourinho se pita zašto Wesley Sneijder ne igra u Realu

objavljeno prije 14 godina

Bivši trener Intera i novi trener Real Madrida Jose Mourinho brzo je reagirao na izvrsnu igru Nizozemca Wesleya Sneijdera na današnjoj utakmici protiv Brazila. "Još… više »

PAD VELIKANA

Nizozemska šokirala Brazil i otišla u polufinale SP-a

objavljeno prije 14 godina

Po četvrti put u povijesti nogometna reprezentacija Nizozemske izborila je plasman u polufinale svjetskog prvenstva. U susretu četvrtfinala World Cupa u Južnoj Africi Nizozemska je u Porth… više »

SP 2010.

40% Nizozemaca uzelo slobodan dan zbog utakmice s Brazilom

objavljeno prije 14 godina

Prema istraživanju nizozemske banke ING, oko 40 posto Nizozemaca je u petak uzelo slobodan dan ili će raditi skraćeno kako bi mogli gledati četvrtfinalni dvoboj Svjetskog nogometnog prvenstva… više »

ULTIMATUM

FIFA dala nigerijskoj vladi 48 sati da se povuće iz nogometa

objavljeno prije 14 godina

Međunarodni nogometni savez (FIFA) u petak je objavio 48-satni ultimatum Nigeriji tijekom kojega bi tamošnja morala povući sve svoje odluke kojima se miješa u rad Nigerijskog… više »

NAVIKNETE SE

Mick Jagger: Vuvuzele proizvode čudan i glasan zvuk

objavljeno prije 14 godina

Mick Jagger, pjevač legendarne rock-grupe "The Rolling Stones", veliki ljubitelj nogometa, u razgovoru za službenu internetsku stranicu Fife (www.fifa.com) izjavio je da je zvuk vuvuzela… više »

EL BOMBO

Španjolska ostala bez Manola, svog najvjernijeg navijača

objavljeno prije 14 godina

Bubnjar Manolo, najpoznatiji navijač španjolske nogometne reprezentacije, prisiljen je zbog bolesti vratiti se kući, te u subotu neće navijati za Španjolsku u četvrtfinalnom… više »

CIJENA? SITNICA

Napravljena vuvuzela od zlata

objavljeno prije 14 godina

Pointer je na plastično tijelo vuvuzele ugradio bijelo zlato i dijamante, pri čemu vuvuzela nije izgubila 'glas' već i dalje proizvodi nesnosnu buku i iritantan zvuk. "I zlatna vuvuzela… više »

FIFA ODLUČILA

Japanac, Portugalac, Gvatemalac i Uzbekistanac sude u četvrfinalu

objavljeno prije 14 godina

Međunarodna nogometna federacija (Fifa) odredila je suce za utakmice četvrtfinala World Cupa u Južnoj Africi. Utakmicu između Nizozemske i Brazila vodit će Japanac Yuichi Nishimura, dvoboj… više »

URUGVAJ PROSVJEDUJE

FIFA namjerava J. Americi oduzeti jedno mjesto na SP-u u Brazilu

objavljeno prije 14 godina

Izbornik reprezentacije Urugvaja, Oscar Tabarez protestirao je protiv Međunarodne nogometne federacije (Fifa) koja razmišlja oduzeti Južnoj Americi jedno mjesto među sudionicima World… više »

DVIJE ZVIJEZDE

Jose Mourinho brani Cristiana Ronalda

objavljeno prije 14 godina

Nakon što su mngi kritizirali Cristiana Ronalda zbog njegovih igara na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, kao i zbog nesportskog ponašanja, u obranu portugalske zvijezde stao… više »

U DOBRU I ZLU

Luis Figo: Ronaldo bi trebao paziti kako se ponaša

objavljeno prije 14 godina

Luis Figo, slavni portugalski nogometaš, kritizirao je svog sunarodnjaka Cristiana Ronalda zbog njegovog nesportskog ponašanja nakon poraza od Španjolske na Svjetskom… više »