Lifestlye MODA&STIL

Obama priznao da se odijeva staromodno

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Američki predsjednik Barack Obama priznao je u razgovoru za NBC da se odijeva pomalo staromodno, ali je otklonio mogućnost da će ubuduće posvetiti više pozornosti modi. "Michelle… više »

retro

Mala denim jakna za veliki modni stav

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Omiljena među bajkerima, te pripadnicima punk subkulture, traper jakna ove je sezone, zapela za oko i mnogim fashionisticama, te postala trendy modna opsesija. Ako u garderobi posjedujete… više »

in bloom

Reese Witherspoon lansirala svoj miris

objavljeno prije 15 godina

Naši poznati i slavni često uskaču u mirisan svijet, ovoga puta to je učinila oskarovka, cijenjena glumica, ali i samohrana mama, Reese Witherspoon. Zvijezda filma 'Hod po rubu'… više »

pomaknuto

Trepavice novi modni dodatak

objavljeno prije 15 godina

Kako trepavice trend nastavlja prema "veće je bolje" smjeru, za vas smo odabrali nekoliko stilova koji su definitivni must wear. Uz serume za povećanje trepavica, maskara za volumen te… više »

napravite sami

Ostvarite popularni Balmain look

objavljeno prije 15 godina

Balmain modne komade poželjet će svaka prava fashionistica, ali cijena tih odjevnih predmeta katkad prelazi naše platežne moći. No, tu ima rješenja! Zahvaljujući kreativnim… više »

Završio Dreft Fashion Week

objavljeno prije 15 godina

Finalnu večer Dreft Fashion Weeka Zagreb za sezonu jesen-zima 2009./2010. otvorila je modna veteranka Greta Gudelj. Iako rijeto izlaže, na DFWZ je pokazala slojevitu jesensko-zimsku kolekciju… više »

Novi trendy spoj: Visoki struk i rezani top

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Nije bilo tako davno kada su odrezane majice bile veliki ne!, no ove sezone ultra kratki gornji odjevni dijelovi postali su najnoviji super trend, kojeg preferiraju mnoge fashionistice.… više »

Ultra trendy badići

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Rock look u vječnoj crnoj, ovog će ljeta nositi svaka djevojka koja njeguje "pomaknuti" stil. Od dvodjelnih badića do jednodjelnih sa tankom crtom preko trbuha, ovi će modni komadi biti i… više »

vrijeme jeftine mode

Christian Lacroix proglasio bankrot

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

U svijetu luksuzne mode neki su tvrdili kako će malen postotak najbogatijih kupovati bez obzira na trenutnu ekonomsku situaciju. No brojke o prodaji tvrde drugačije. Christian Lacroix prva je… više »

Barbie usne

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Ovo proljeće i ljeto nosit će se ružičasta na usnama. Osim što jednako dobro stoji plavušama i crnkama, prozračne nijanse ove boje, podarit će vam ljupkost i nježan chic look.… više »

Modna pravila koja se smiju prekršiti

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Neću pogriješiti ako kažem da ste vjerne barem jednom modnom pravilu koje ste čule od svoje bake, majke, prijateljice ili stilista, a koje ne biste smjele prekršiti. Cipele i… više »

Stilsko putovanje Depeche Mode

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Depeche Mode osnovan je 1980. godine u Basildonu u Velikoj Britaniji, jedan je od najdugovječnijih i najuspješnijih bendova sadašnjice. Njihova zvjezdana karijera osim muzičke… više »

ljeto u ormarima

Stiglo je vrijeme da u ormarima crnu zamijene tirkizna i ružičasta

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Tog su predivnog travanjskog dana bogovi mode učinili da dan bude predivan. Neuobičajeno toplo vrijeme za to doba godine sa suncemo koje se odbijalo o velike staklene prozore u apartmanu… više »

retro style

Vraća se zaboravljeno u novom dizajnerskom izdanju

objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Fascinacija dizajnera 80-im godinama prošlog stoljeća uzela je maha, te preuzela mnoge nove oblike, većinom doslovne ali i one manje poznate. Kriziin pulover sa životinjama nije možda… više »

Imate li stila?

objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Kada se za nekoga kaže da je "stylish" , onda se zapravo misli da je "dobro odjeven". Koliko se modernih zvijezda i zvjezdica može tako nazvati? Mnogo. No koliko njih su zapravo modne ikone?… više »