Lifestyle STANOVANJE

Svijet dekorativnih tkanina

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Tko se želi posvetiti uređenju životnog prostora, postavio je pred sebe ogroman zadatak. Veliki trud koji je potrebno uložiti u takav zahvat može nas istovremeno oduševiti, ali i… više »

UREĐENJE DOMA

Zavodljivost mediteranskog stila

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Svakog vrućeg ljeta gradski asfalt napuštaju svi koji si to mogu priuštiti i rijeke ljudi svakodnevno se sele na jug kako bi ‘laganini’ uživali u ljepotama morskih… više »

Razigrani poslovni uredi novog doba

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

S obzirom na to da gotovo pola svoga života provodimo radno, od velikog je značenja da se nalazimo, osim u funkcionalnom, i u lijepom te ergonomski usklađenom radnom okruženju. Poslovni… više »

Sofa namijenjena svima koji vole neobično i drugačije

objavljeno prije 16 godina

Naziv ovog neobičnog namještaja je ‘Drugačija sofa’ kojeg su osmislili dizajneri Nipa Doshi i Jonathan Levien za talijansku tvtku Moroso. Osnovna njegova karakteristika je… više »

Vesela prikolica Marcije Cross

objavljeno prije 16 godina

Riječi kao što su ‘glamur’ i ‘prikolica’ rijetko se pojavljuju zajedno, osim kad na vrhovima prstiju uđete u prikolicu glumice Marcije Cross na setu… više »

Stil mjeseca

Francuski stil - nenametljiva otmjenost prepuna detalja

objavljeno prije 16 godina

Što će apartman pretvoriti u atelje? Ono nešto ili, kako Francuzi kažu, ‘je ne sais quoi’. Ako vam treba inspiracija da biste živjeli šik, obratite se onima… više »

Hladnjak za trideset najčešćih vina

objavljeno prije 16 godina

Vani je tako vruće da ne možete ni razmišljati, a trebate organizirati odličan tulum? U hladnjaku više nema mjesta ni za jednu maslinu, a kamoli za cijelu bocu vina? Nema… više »

Osnove funkcionalne kupaonice

objavljeno prije 16 godina

Osnovna namjena kupaonice je održavanje osobne higijene. Zbog nedostatka prostora postala je višenamjenska - praonica, sušionica ili prostor za relaksiranje, pa joj je time i… više »

Želite kupiti klima-uređaj?

objavljeno prije 16 godina

1. Odlučite koji vam klima-uređaj treba2.  Odaberite klima-uređaj prema potrebama 3. Kupite klimu-uređaj4. Održavajte klima-uređajKako se paklene ljetne temperature približavaju, najgore… više »

Kao stvoren za film!

objavljeno prije 16 godina

Filmovi nerijetko nastaju prema istinitim pričama, aktualnim bestselerima ili neiscrpnim klasicima. No, što kada nekretnina dobije ulogu u holivudskoj produkciji? Odgovor je u… više »

Yoshiokin stolac koji nestaje na kiši

objavljeno prije 16 godina

Japanski dizajner Tokujin Yoshioka poznat je od 2002. godine po upotrebi stakla kao glavnog materijala za svoje radove. Tokom godina razvijao je nove proizvode od stakla i unaprijeđivao… više »

Maštovita rješenja za svačiji džep i ukus

objavljeno prije 16 godina

Kako je u zadnje vrijeme poraslo zanimanje za uređenje doma na tržištu se pojavljuje sve više pribora, komada sitnog namještaja, tepiha, jastučića ... Ukratko, svega… više »

Ogledala s imenom i pričom

objavljeno prije 16 godina

Gotovo slučajno sam se  jednog dana našla u tvornici stakla u Velikoj Gorici, gdje me vlasnik prošetao svojim halama. Kad sam vidjela s koliko ljubavi priča o staklu,… više »

Ekstremni makeover? Da, ali u vašem domu!

objavljeno prije 16 godina

Ne morate biti stručnjak da bi vaš stan izgledao ‘cakum-pakum’. Ali, budimo iskreni, ekstremni makeover nije nimalo jeftin. Metro Casa nudi vam nekoliko savjeta i trikova… više »

Arikova kocka

objavljeno prije 16 godina

Iskorištavanje skrovitih potencijala kocke nije završilo s onom Rubikovom ili pak filmskom, ubojitom. Obožavana u svojoj pravilnosti, kocka je i dalje neiscrpno dizajnersko… više »