« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
VJEČNI DJEČACI

Ultimativni vodič kroz muške brloge, ženama zabranjen pristup

Otkrili smo jednu od najzanimljivijih stranica koju smo vidjeli u posljednje vrijeme, posvećenu isključivo glorificiranju muških brloga i samačkog načina života, bez žena i obveza

Volim te mama, al ne više od svoga stana
Volim te mama, al ne više od svoga stana (AwesomeManCaves.com)
Više o

stanovanje

,

muškarci i žene

,

muškarci

,

gadgeti

Ukoliko smatrate da su plazma TV od 82 centimetra i mini frižider prepun pive u vašoj spavaćoj sobi u potkrovlju roditeljske kuće dovoljni da ju kvalificirate kao muški brlog, u grdnoj ste zabludi.

Ploveći nepreglednim prostranstvima web pučine otkrili smo jednu od najzanimljivijih stranica koju smo vidjeli u posljednje vrijeme, posvećenu isključivo glorificiranju muških brloga i samačkog načina života, bez žena i obveza.

Stolovi za biljar, svijetleći predmeti u mraku, vrhunska hi-tech oprema i kolekcije gadgeta i glazbenih instrumenata kojih se ne bi posramio ni bolji glazbeni studio samo su neka od ideja za uređenje interijera muške jazbine.

Ukoliko i sami tražite ideju kako da uredite vlastitu mušku špilju (iako svakako preporučamo da se prije toga odselite od roditelja), pogledajte stranicu AwesomeManCaves.com. Ženama koje ne shvaćaju da su svi frajeri duboko u sebi zapravo sedmogodišnji klinci pristup zabranjen!

03.09.2011. 10:58:00
Novi komentar
nužno
nužno