Lifestlye AUTO
AUTO APP

Aplikacije za automobile učinit će vožnju istinski osobnim iskustvom

objavljeno prije 12 godina

Voljeli ga ili ne, Appleov iPhone je zauvijek promijenio način na koji ljudi koriste mobilne telefone. Danas za sve postoji aplikacija u sklopu iPhonea - od unajmljivanja automobila do… više »

BUDUĆNOST PROMETA?

Leteći automobil krenuo u proizvodnju

objavljeno prije 12 godina

Letjelica je dizajnirana kao lagani sportski avion, najmanji u kategoriji privatnih aviona, s maksimalnom težinom od 600 kg. No, proizvođači nikako nisu mogli zadovoljiti kriterije sigurnosti… više »

AURIS

Započela proizvodnja prve europske hibridne Toyote

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Najveći svjetski proizvođač automobila Toyota započeo je u svojoj tvornici u engleskom gradu Burnaston proizvodnju prvog europskog hibridnog vozila. Pod budnim okom britanskog ministra za… više »

MEGA PROJEKT

Autopia - najveći auto salon na svijetu gradi se u Turskoj

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Turska pokraj Istanbula namjerava izgraditi najveći auto salon na svijetu, smješten na pet katova i ukupne površine od milijun četvornih metara, objavila je građevinska tvrtka… više »

Automobil
TRŽIŠTA U NASTAJANJU

Peugeot Citroen - novi automobil za srednju klasu

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Francuski proizvođač automobila Peugeot Citroen odabrao je Španjolsku kao proizvodnu bazu za novi automobil koji će biti namijenjen kupcima na tržištima u nastajanju. Radi se o… više »

aston martin rapide
NOVI TREND

Sportski automobili dobivaju još dva mjesta za sjedenje

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Kad se govori o superautomomobilima, treba uzeti u obzir i neka ograničenja. Prvo, oni su vrlo skupi i većina nas ih nikada neće posjedovati. Drugo, vrlo se nepraktični prilikom dugih… više »

infinity essence automobil
STVARANJE IMENA

Infinity - ekološki prihvatljiv luksuz

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Kad je Infinity pokazao svoj stilizirani hibridni koncept Essence s pogonom na zadnje kotače u Pekingu, New Yorku i Ženevi na Auto Showu ranije ove godine, bio je to pravi hit - probudila se… više »

EKO AUTO

Daimler i Toyota zajedno razvijaju gorive ćelije za električna vozila?

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Njemački proizvođač luksuznih automobila Daimler i najveća svjetska automobilska grupa Toyota razmišljaju o zajedničkom razvoju gorivih ćelija za električna vozila, objavili su u… više »

KOMPOZITI

Izgled automobila budućnosti ovisit će o novim materijalima

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Istraživanja novih materijala koja su trenutno u tijeku mogla bi izmijeniti način izrade naših automobila, njihov izgled i to kako ih vozimo.   Automobilska industrija oduvijek je… više »

BUĐENJE ZMAJA

Kineska misija - postati prvi u proizvodnji električnih vozila

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Kina želi postati najveći proizvođač električnih automobila. Osim toga, automobilsko tržište u toj je zemlji preplavljeno kupcima koji po prvi put kupuju vozilo. A ako ste obraćali… više »

EKO VOŽNJA

Stanovnici Madrida svoje električne automobile pune u telefonskoj kabini

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Španjolska je u srijedu u madridskom predgrađu predstavila telefonsku kabinu u kojoj će ekološki osviješteni vozači moći napuniti akumulatore električnih automobila.… više »

Automobili

Predstavljamo HM Rent a car

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

HM rent-a-car je osnovala grupa mladih i optimističnih poduzetnika sa željom da udovolje klijentima kvalitetnom uslugom i najpovoljnijim cijenama. Praćenje svjetskih standarda i trendova… više »

SJETITE SE TOYOTE

Jesu li današnji automobili previše 'sigurni'?

objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca

Automobili postaju sve napredniji i to toliko da neki među njima imaju sustave koji sami 'odlučuju' u ime vozača kako treba reagirati. No, kako oni postaju sve inteligentniji, logično je… više »

PETA BRZINA

Filmski automobili iz snova - koji su najbolji?

objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca

Prema riječima Haralda Belkera, dizajniranje automobila za potrebe filma vrlo je kreativan posao i prije svega zabavan, ali morate biti vrlo brzi. Malo je automobilskih inženjera koji se nađu… više »

599 GTO

Predstavljen najbrži serijski Ferrari

objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca

Ferrari je na internetu objavio prvu video snimku svog dosad najbržeg serijskog automobila, modela 599 GTO, javljaju agencije. Legendarni talijanski proizvođač automobila u istoj snimci… više »