Lifestyle
manje pa više

Dijeta svaki drugi dan

objavljeno prije 10 godina

Svi oni koji su prisiljeni ići na dijetu najviše mrze brojanje kalorija ili biranje hrane za plan obroka. Posebno ako to na daje nikakve rezultate. No, postoji režim prehrane koji ne… više »

kako početi s odvikavanjem?

Tko vježba manje puši

objavljeno prije 10 godina

Pušenje i načini da ga se okanite uvijek su aktualna tema. Neki uspiju u namjeri da prestanu, drugi pak ne mogu ni zamisliti preživljavanje svakodnevnice bez dva tri dima - ili kutije.… više »

VODNJAN

Otvoreni Dani mladoga maslinovog ulja

objavljeno prije 10 godina

Dani mladoga maslinovog ulja, koji su danas svečano otvoreni u Vodnjanu, okupili su šezdesetak maslinara iz Hrvatske, Italije i Slovenije koji su na 38 štandova izložili oko 150… više »

ekološka svijest

Imate li vi svoju ‘I'm not a plastic bag’ torbu?

objavljeno prije 10 godina

Anya Hindmarch svoju je prvu torbu dizajnirala kad joj je bilo pet godina. Tada ih je radila rezajući papir i lijepila ih selotejpom. Anya danas ima svoje carstvo modnih dodataka, a postala… više »

wellness programi

Isplati se imati zdrave i sretne zaposlenike

objavljeno prije 10 godina

Usprkos globalnoj financijskoj krizi, najnovije istraživanje pokazalo je da mnoge kompanije i dalje brinu za svoje radnike. Mnogi poslodavci ipak znaju da će im se višestruko isplatiti… više »

antioksidans

Superhrana: šipak

objavljeno prije 10 godina

"Otvorite šipak i dobit ćete more zdravih crvenih sjemenki", narodna je uzrečica koja opisuje jedno on najzdravijih biljnih plodova uopće. Plod šipka bogat je vitaminom C i… više »

čištite i mršavite

Oblikujte tijelo kućanskim poslovima

objavljeno prije 10 godina

Umorni ste, neda vam se, nemate vremena i svega vam je dosta, ali imate brdo rublja kojeg morate ispeglati, prašina vam se taloži na policama, a po podu bolje da ne hodate bosi.… više »

sexy fitness

Ne sramite se i zaplešite oko šipke

objavljeno prije 10 godina

Ples oko štange ili šipke postao je popularna vrsta fitnessa u svijetu prije nekoliko godina. Danas se već polako rješava pomalo negativne reputacije zbog asocijacije na… više »

MICHELINOV VODIČ

Tokio je kulinarska prijestolnica svijeta

objavljeno prije 10 godina

Pariz više nije kulinarska prijestolnica svijeta ako je suditi po broju restorana koji su dobili tri zvjezdice Michelinova vodiča. Internetsko izdanje tjednika Le Point objavilo je u… više »

porez na auto

Nizozemska planira porez na vožnju automobilom

objavljeno prije 10 godina

Nizozemska je u petak objavila da će 2012. uvesti porez na prijeđene kilometre, a ukinut će porez na posjedovanje automobila, čime bi htjela prepoloviti prometne čepove i za 10 posto smanjiti… više »

vježba uz koktele

Novi fitness o kakvom ste samo mogli sanjati

objavljeno prije 10 godina

Žene više ne koriste internet samo kako bi provjerile svoj e-mail. Novost u online svijetu je Iamsuperchick.com (I am super chick - Ja sam super žena), fitness program za žene koji su… više »

bio-dizajn

Kuće od drveća novi trend stanovanja

objavljeno prije 10 godina

Oni koji prate trendove u namještanju svojeg doma vjerojatno su upoznati s libertyjem, cyber-modernim, minimalističkim, klasičnim, retro i sličnim stilovima. No, odnedavno na scenu je… više »

junk art

Novi hit su tenisice izrađene od pisaćih mašina i kompjutera

objavljeno prije 10 godina

Mijenjali biste svoj stari mobitel za novi iPhone? Ili svoj PC za notebook? Amerikanci ih ne moraju bacati - mogu ih jednostavno odnijeti junk umjetniku Gabrielu Dishawu. 29-godišnji… više »

pravilne kombinacije

Crno vino ne pije se uz ribu

objavljeno prije 10 godina

Kada pričamo o Japancima sigurno ih nećemo spomenuti u kontekstu dobrih poznavatelja vina. Začudo, upravo iz Japana dolazi studija koja dokazuje ono što se bar u mediteranskim zemljama… više »

kruha i još kruha

Depresiju i bijes otjerajte ugljikohidratima

objavljeno prije 10 godina

Dodajte kruh: nemasna prehrana bogata ugljikohidratima pomaže u gubitku težine, te ljude čini sretnijima od onih koji se hrane s manje ugljikohidrata, ali s više mesa i mliječnih… više »