Kultura
LEGACY 17.12.

Promo party Beat.hr-a ovog petka u Legacyju

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

Nemaju goste iz Pariza, niti DJ bake ... no pozivaju vas na dobru staru partijanersku večer ovog petka, 17. prosinca u klubu Legacy uz tri zagrebačka DJ-a: Chop, Thian i Blurix provozat će… više »

VODEĆI

Treći dio "Kronika iz Narnije" rastura na američkim kino blagajnama

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

Treći dio filmskog serijala "Kronike iz Narnije" prvog je vikenda prikazivanja na američkim kino blagajnama zaradio 24,5 milijuna dolara, objavili su američki mediji. "Kronike iz Narnije:… više »

GROOVEONA

Drumming Passion – bubnjarski spektakl u Aveue Ballu

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

Idete na koncert? Ponesite svoj instrument! To je bila formula uspjeha Drumming Passiona, dosad najvećeg bubnjarskog spektakla u Hrvatskoj i prvog u nizu Festivala ritma održanog u Avenue… više »

13. 12. 2010.

Knjiga dana - Vadim Zeland: Transurfing - Karte sudbine

objavljeno prije 11 godina

Knjige o transurfingu oduševile su milijune ljudi koji su se uvjerili da ova moćna tehnika upravljanja stvarnošću doista djeluje. Kako biste se svakoga dana prisjetili… više »

2010.

Završen 16. Sa(n)jam knjige u Istri

objavljeno prije 11 godina

U pulskom Domu hrvatskih branitelja završen je večeras 16. Sa(n)jam knjige u Istri. U sklopu te kulturne manifestacije danas je u programu "Doručak s autorom" gostovao… više »

ENGLEZ NA STAND-UPU

Matt Price nasmijavat će Zagrepčane!

objavljeno prije 11 godina

Četvrti komičar kojeg Studio smijeha dovodi u Zagreb je Matt Price iz Velike Britanije. Matt Price, rođen u Cornwallu diplomirao je filozofiju na sveučilištu Wales da bi nakon diplome… više »

1960. - 2010.

Umrla glumica Marina Nemet

objavljeno prije 11 godina

Marina Nemet, hrvatska filmska i kazališna glumica, stalna članica Dramskog kazališta Gavella preminula je u subotu navečer nakon duge i teške bolesti. Još… više »

PLIJEN LUDOG KONJA

Ratna zastava legendarnog generala Custera prodana za 2,2 milijuna dolara

objavljeno prije 11 godina

Ratna zastava nesretnog bataljuna Georgea Armstronga Custera uništenog u bitci kod Little Bighorna postigla je cijenu od 2,2 milijuna dolara na aukciji u New Yorku. Iskidanu, krvlju… više »

ZADAR - DOČEK 2011.

Najveseliji zadarski doček Nove godine tradicionalno u Arsenalu

objavljeno prije 11 godina

Arsenal već tradicionalno organizira najveseliji zadarski doček Nove godine. Program, kao i jelovnici pripremljeni za doček 2011. i ovog puta jamče gastronomski užitak i nezaboravnu zabavu na… više »

MOČVARA 11.12.

Paul Fox i Jonah Dan sutra na prvom rođendanu Reggae.hr-a

objavljeno prije 11 godina

Završetak 2010. godine obilježit će nastup utjecajnih europskih reggae predstavnika Paula Foxa i Jonaha Dana koji 11. prosinca dolaze ravno iz Velike Britanije u zagrebačku Močvaru… više »

CHRISTMAS CORNUCOPIA

Novi solo album Annie Lennox

objavljeno prije 11 godina

Jedna od najuspješnijih i najtalentiranijih umjetnica s kraja 20. stoljeća, Annie Lennox, ponovno se vratila na veliku scenu u novom ruhu. Sredinom studenog Annie je izbacila svoj… više »

IZLOŽBA

Mostovi sjeverne Trešnjevke u Galeriji Modulor

objavljeno prije 11 godina

U galeriji Modulor Centra za kulturu Trešnjevka, 13. prosinca 2010. godine u 19 sati bit će otvorenje izložbe "Mostovi sjeverne Trešnjevke". Vrapčak, Kustošak, Črnomerec… više »

FEŠTA

Intrade i Bralić proslavili 25. rođendan u prepunoj Ciboni

objavljeno prije 11 godina

Tradicionalnim zagrebačkim koncertom u dvorani Dražena Petrovića Tomislav Bralić i klapa Intrade jučer su dostojno proslavili 25 godina rada na hrvatskoj glazbenoj sceni. Dvorana je bila… više »

DVORANA MLADOST 15.12.

Majke i Psihomodo Pop na humanitarnom koncertu u Rijeci

objavljeno prije 11 godina

U srijedu 15. prosinca s početkom u 20 sati u riječkoj dvorani Mladost održat će se humanitarni koncertni spektakl čiji je dio prihoda namijenjen Udruzi za sindrom „Down - Rijeka 21".… više »

DRESS CODE: WHITE & SENSATIONAL

Saloon se ovog petka pretvara u White Winter Wonderland

objavljeno prije 11 godina

Petak 10.12. // Flashback presents - White Winter Wonderland      Ovog petka dopustite da vas Saloon uvede u bajku u bijelom...doživite zimu u elegantnom ruhu! Uz sav… više »