Iza ogledala
MALI ZELENI

Do kraja stoljeća stupit ćemo u kontakt s izvanzemaljicima

objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca

Do kraja stoljeća, ljudi će stupiti u kontakt s vanzemaljcima, tvrdi teoretičar fizike Michio Kaku.Njegov zaključak može biti ili zanimljiv ili komičan, no zasad ga ne može podržati… više »

Primjer pareidolije
Hmmm

Koliko su ova čuda zaista čudesna

objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca

Tražite riječ kojom biste u što kraćem roku razbjesnili veliki broj ljudi? Pokušajte s čudo. Svaki puta kad se dogodi nešto čudesno, možete biti sigurni da iza toga… više »

OPA!

Otkriven prvi fizički dokaz postojanja proroka Izaije

objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca

Pronađen je prvi fizički dokaz postojanja proroka Izaije, biblijske figure važne u kršćanstvu, judaizmu i islamu, osobe koja je kralju Ezekiji… više »

OPA!

Željezno oruđe i oružje iz brončanog doba potječe od izvanzemaljaca?

objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca

Kako su ljudi u brončanom dobu uspjeli iskovati oružje prije nego što su naučili kako taliti željezo? Izgleda da su imali malu pomoć izvanzemaljaca jer mnogi od… više »

MA DA?

Koliko vjerujemo u izvanzemaljce? Prilično, izgleda...

objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca

Izvanzemaljci su tema koja ne prestaje intrigirati široke mase, a količina informacija, vijesti i videa postavljenih na YouTube uvećava se svakoga trenutka, pa je pitanje koliko… više »

DA?

Bizarna teorija zavjere o Stephenu Hawkingu

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Nekoliko tjedana nakon 76.rođendana Stephena Hawkinga, ponovno je osvanula teorija zavjere o renomiranom fizičaru. Ona navodi da je… više »

WOW!

5 čudesnih pronalazaka koji su misteriozno nestali

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Misterije obično okružuju razne artefakte iz prošlosti koji su pronađeni na čudan način, na potpuno neočekivanim mjestima i imali su značajke daleko ispred svog vremena. Teorije… više »

Treba li išta više reći?

Evo kako bi svijet izgledao da je Zemlja ravna ploča

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Vjerovanje da je Zemlja ravna ploča jedna je od teorija modernog doba koju je najlakše pobiti. No unatoč tome, nevjerojatan je broj pojedinaca u svijetu koji… više »

MJESEČEVE FAZE

Mjesečeve mijene u 2018. godini

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Mjesečeve mijene zanimljive su iz više razloga, pa kao i svake godine, donosimo vam pouzdanu tablicu točnih početaka svake mjesečeve mijene. Ona je važna za sve poklonike mjesečeve… više »

UPS?

Bitcoin je stvorila - NSA?

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Bitcoin je glavna tema zadnjih mjesec dana, a popularnost ove kriptovalute zasjenjuju tek snažne fluktuacije u vrijednosti, koje redovno dobivaju publicitet na naslovnicama vodećih svjetskih… više »

EH, DA...

Jeti ipak ne postoji?

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Jeti je jedno od mitoloških bića koje jednostavno ne možemo uloviti niti dokazati njegovo postojanje, ma koliko se trudili. Iako postoji cijeli niz svjedočanstava o susretima s… više »

NIBIRU

Smak svijeta je, naravno, danas!

objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci

Smak svijeta najavljuje se svako malo, a teorije zavjere koje proklamira David Meade, samoprozvani kršćanski mistik već su dva puta zakazale ove godine - i 23. rujna i 21. listopada od… više »

ZANIMLJIVO!

5 najsočnijih detalja iz dosjea o ubojstvu Kennedyja

objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci

Tajni dokumenti američke vlade o ubojstvu najomiljenijeg američkog predsjednika Johna Fitzgeralda Kennedyja ugledali su napokon svjetlo dana po naredbi Donalda Trumpa, no teorije zavjere… više »

WOW!

10 najčudnijih teorija zavjere iz Biblije

objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci

Teorije zavjere ispunjavaju medijski prostor od samih početaka, jer uvijek možemo pronaći neku zanimljivu temu koja nije do kraja objašnjena i ponuditi svoje viđenje, svoju priču koja… više »

WOW!

5 misterioznih predmeta pronađenih u pećinama

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

Misterije se nalaze na raznim mjestima, a pećine širom svijeta idealna su mjesta za potragu ako želite pronaći nešto čudno, neočekivano, izvan vremena i prostora... S tom je… više »