Glazba
DALMATIAN LOUNGE

Hrvatska lounge glazba sa svjetskim potpisom

objavljeno prije 11 godina

Ove godine ćete osim indijskog, španjolskog i latino chillouta imati priliku čuti i hrvatsku verziju vrhunske produkcije! Uložilo se puno vremena i sredstva u cilju približavanja… više »

SPEKTAKL

Umagination za pamćenje

objavljeno prije 11 godina

Istra je od sinoć ponovo postala centrom glazbenih zbivanja u regiji. Umagination je po četvrti je put otvorio svoja vrata svim zaljubljenicima u vrhunsku elektronsku glazbu. Hello i Hey… više »

LIVE

Elemental zaJAMčio i potvrdio - U redu je!

objavljeno prije 11 godina

Grupa Elemental je sinoć na Trgu Burze ispred Mojo bara predstavila svoj novi album „U redu je" i tako okupljenima približila svoje nove pjesme. Činilo se… više »

SPEKTAKL

Ivan Mihaljević & Side Effect zagrijavaju za Whitesnake

objavljeno prije 11 godina

WHITESNAKE će u iduću subotu (15.6.) zasvirati u zagrebačkom Domu Sportova! Atmosferu će zagrijati Ivan Mihaljević & Side Effects! Ivan Mihaljević & Side Effects su trio iz… više »

INMUSIC 2013

Odabrani pobjednici natječaja „INmusic i 24sata Demo Top 3“

objavljeno prije 11 godina

Trideset demo bendova koji su ušli u finale glazbenog natječaja INmusic i 24sata Demo Top 3 „preživjeli" su napeto glasovanje na portalu 24sata.hr, a publika je odabrala tri… više »

NAVALITE!

Osvoji ulaznice za Tuborg Open Fair u najboljim zagrebačkim klubovima

objavljeno prije 11 godina

U posljednjem vikendu prije Tuborg Open Faira najbolji zagrebački klubovi pripremili su posebne akcije u kojima možete osvojiti nagrade za dvodnevnu glazbenu poslasticu na Šalati. Pet… više »

FESTIVALI

Gang of Four i Mayalesi na Terraneu 2013

objavljeno prije 11 godina

Za ovu objavu do sad potvrđenim izvođačima organizatori dodaju još dva imena. To su Gang of Four, kultna otočka post punk skupina predvođena gitaristom i producentom Andy Gillom te… više »

SJAJNO!

Boa i Ivana Kindl oduševili publiku u Vip clubu

objavljeno prije 11 godina

U ugodno popunjenom prostoru Vip cluba u centru Zagreba,  kultna grupa Boa i Ivana Kindl priredili su pravu poslasticu za publiku. Prije promocije spota za… više »

TULUMI

Šalata - omiljeni zagrebački koncertni prostor

objavljeno prije 11 godina

Manu Chao, Franz Ferdinand, Massive Attack, Morrissey, Pixies, Korn, The Hives, Zagreb Gori, Rokaj Fest, InMusic Festival... - samo su dio izvođača i manifestacija koje su se u proteklo… više »

MADE IN BRITAIN

Whitesnake potvrđuje svoju popularnost

objavljeno prije 11 godina

Legendarni Whitesnake su početkom svibnja krenuli na turneju! Nakon prvog dijela turneje s nizom rasprodanih koncerta u Japanu, nastavili su na europskom tlu počevši u zemljama… više »

PROMOCIJA

Koncertna promocija debitantskog albuma ChocoJazz u atriju&TD-a

objavljeno prije 11 godina

Multi-instrumentalist i producent Matija Vojvodić alias Cloudfactory (Zagreb) je glazbenik klasičnog glazbenog obrazovanja. Bio je duži niz godina koncertno aktivan nakon čega se okrenuo… više »

TOF

Quasarr i Luxus Lord zatvaraju lineup Tuborg Open Faira

objavljeno prije 11 godina

Riječki Quasarr i korčulansko-zagrebački Luxus Lord posljednji su izvođači dodani na line up Tuborg Open Faira čime se zatvorio popis bendova u kojima će publika moći uživati na… više »

FESTIVALI

Poznati svi izvođači na prvom Slurp!-u 15.06.

objavljeno prije 11 godina

Na otvorenju Slurpa! 15. lipnja 2013. kao headliner će nastupiti Petar Dundov, danas apsolutno vodeća figura hrvatske elektronske scene i svjetski poznati techno producent i glazbenik, uz… više »

PROMOCIJA

Gump promovira album u SAX!-u

objavljeno prije 11 godina

Nakon mjeseci napornog rada - zaprešički alter rock bend GUMP u subotu 08. lipnja u Sax!u promovira svoj prvi studijski album '2013' koji izdaju pod etiketom Dallas Recordsa s potpisom… više »

STIG'O EDO!

Edo Maajka u Tvornici u petak 7. lipnja

objavljeno prije 11 godina

Jedan od najboljih repera ovih prostora, Edin Osmić, poznatiji kao Edo Maajka, nastupit će u Tvornici kulture u petak, 7. lipnja. Legendarni hip hoper, sada trajno nastanjen u Izraelu donosi… više »