Glazba
SJAJNO!

Još tjedan dana do koncerta Slayera u Tvornici

objavljeno prije 11 godina

Ljeto iz snova hrvatskih metalaca započinje već za tjedan dana, kada će ih u Tvornici razveseliti nastup Slayera, a samo dva dana kasnije stiže i Down.  Slayer je u Zagrebu bio i… više »

BILI SMO ...

Tuborg Open Fair je definitivno uspio

objavljeno prije 11 godina

Sinoć u 23:15 je službeno završio Tubor Open Fair na Šalati. Dvodnevni festival , dobra atmosfera i odlični bendovi. Iako naša populacija ne shvaća ozbiljno satnicu… više »

FESTIVALI

Još samo 5 dana jeftinije ulaznice za Schengenfest

objavljeno prije 11 godina

Svjetski poznati park prirode Kupa sa svojim prekrasnim, čistim rijekama, prirodom i divnom okolinom nudi više od odmora na moru. Festival koji se u prethodnih 5 godina razvio u… više »

TOF

Prvi dan Tuborg Open Faira opravdao očekivanja

objavljeno prije 11 godina

Prvi dan Tuborg Open Faira na Šalati opravdao je sva očekivanja više od 3500 posjetitelja. Fantastičan ugođaj stadiona, bendovi u vrhunskoj formi, prekrasan sunčan dan u Zagrebu… više »

NOLA

Ljubavna poruka ljetu u novoj pjesmi Na obali

objavljeno prije 11 godina

Nakon uspješnog albuma „Nola Piano" iz 2012. godine na kojem su se našle akustične obrade njihovih najljepših pjesama, a koji je obilježio okruglih 20… više »

INMUSIC 2013

Novi izvođači upotpunjuju program INmusic festivala

objavljeno prije 11 godina

Osim po nastupima svjetskih glazbenika, INmusic festival poznat je i po jedinstvenim dodatnim sadržajima kao što su INteatar powered by Splitska banka u kojem će se na… više »

BILI SMO...

PiL sjajno zabavio Tvornicu

objavljeno prije 11 godina

Johhny Rotten i Public Image Ltd trebali su doći u Hrvatsku odavno, no u vremenima kad su bili mlađi i energičniji Zagreba na karti koncerata praktički nije bilo. Rotten se pristojno ispričao… više »

SPEKTAKL

Robbie Williams u petak kreće na turneju

objavljeno prije 11 godina

Robbie Williams i njegov tim odbrojavaju dane do početka turneje! Od prethodnog tjedna Robbie je svakodnevno na probama za nadolazeće i dugoočekivane koncerte. S javnosti i svim svojim… više »

INMUSIC 2013

Slobodan Šijan gostuje na INmusic festivalu

objavljeno prije 11 godina

Još nas nešto više od tjedan dana dijeli od početka osmog izdanja INmusic festivala. Od 24. do 26. lipnja posjetitelji zagrebačkog Jaruna uživat će u odličnim bendovima… više »

FESTIVALI

Stop Making Sense 2013 - jedan od sjajnih festivala u Tisnom

objavljeno prije 11 godina

Stop Making Sense festival održava se u Tisnom od 1.-4. kolovoza 2013, a poziva sve mlade talente da pošalju svoje mikseve i zasviraju na festivalu. Radio 808 i Stop Making Sense… više »

LEGENDA

John Lydon najavio koncert PIL-a i primio Porina

objavljeno prije 11 godina

Johnny Rotten privukao je gomilu ljudi, kamera i fotoaparata na primanje Porina za zasluge u glazbi i to, pokazalo se, s punim pravom. Zasluge Sex Pistolsa i Public Image Limiteda za glazbu… više »

SHOW

2Cellos odmaraju prije spektakla u pulskoj Areni

objavljeno prije 11 godina

Luka Šulić i Stjepan Hauser trenutačno napokon malo odmaraju u društvu obitelji i prijatelja jer pred njima je veliki spektakl kojeg već dugo željno iščekuju: nastup… više »

NOVOSTI

Elemental diže prašinu novim spotom

objavljeno prije 11 godina

Svakako jedan od najaktivnijih i najprihvaćenijih bendova na hrvatskoj sceni, Elemental predstavlja još jedan novitet sa svog 6. studijskog albuma U redu je. Nedavno objavljeni singl… više »

JELENA RADAN

Uđimo u „The device“ i otputujmo u neki drugi svijet

objavljeno prije 11 godina

„I u nesavršenom izgovoru postoji nešto susretljivo, umišljam... Nemam odgovor, neko duboko objašnjenje na moguće pitanje, koje možda pak najviše… više »

ODLIČNO!

Pripadnice ljepšeg spola na Discotheque Rivu besplatno

objavljeno prije 11 godina

Iznenađenje u obliku besplatnih ulaznica pripadnicama nježnijeg spola, ove sezone za prvi dan spektakla u Splitu daruje Discotheque Riva pod uvjetom da su punoljetne te da dolaze iz jedne od… više »