Clubbing
PARTY

Sasha Lopez u LMC clubu

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

U najveću open-air diskoteku u Istri stiže još jedno moćno ime međunarodne clubbing scene. DJ koji je otkrio tajnu uspjeha te svojim hitovima pokorio klubove i ljestvice diljem… više »

YOLO

Otvara se hram hedonizma u Bolu na Braču

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

Novi brački adut, YOLO smješten na centralnom Bolskom trgu upravo je ono što je proteklih godina nedostajalo jednoj od naših najposjećenijih turističkih destinacija. Brač… više »

BUBA BEACH BAR

Počinje sezona lude zabave u Makarskoj

objavljeno prije 11 godina

Smješten na prekrasnoj plaži u Makarskoj, jedan od najboljih hrvatskih beach barova budi se iz zimskog sna i započinje još jednu sezonu čuvenih after beach partija i večernjih… više »

LJETO

Love Week Festival - sedam dana morske klupske avanture

objavljeno prije 11 godina

LOVE WEEK FESTIVAL (Novalja, Zrce // 22.7. - 3.8.) u suradnji s Papaya i Aquarius Zrće i svjetski poznatim brandom DJ MAG predstavlja sedmodnevnu avanturu punu dobre glazbe s… više »

INDIE NIGHT

Vlasta Popić i Stuttgart Online u Vintage Industrial Baru

objavljeno prije 11 godina

Vlasta Popić i Stuttgart Online dva su benda koja predstavljaju ono najzanimljivije što se trenutno događa na indie sceni ex Jugoslavije. Vlasta Popić se bavi new wave punkom i indie… više »

PARTIJANA

Sonus festival na Zrću

objavljeno prije 11 godina

Tvorci mnogih renomiranih svjetskih festivala kao što su Timewarp i LoveFamily Park, njemačka tvrtka Cosmopop i hrvatski novoetablirani Sonus udruženim snagama lansirali su ove godine… više »

VIKEND

Deep In The Woods i Filip Motovunski u Sirupu

objavljeno prije 11 godina

Deep In The Woods festival u planinarskom domu u Gornjem Vugrovcu, na obroncima Medvednice priprema zanimljiv tulum ovog vikenda koji će okupiti 30-ak DJ iz Hrvatske i regije. Sve će se… više »

ČESTITKE

Lemon slavi 4. rođendan ovaj vikend

objavljeno prije 11 godina

Nakon četiri godine predanog rada i osluškivanja vaših želja, ponosni smo na ostvareno i sretni s činjenicom da smo među najposjećenijim klubovima u strogom centru grada! Veseli… više »

DISCOTHEQUE RIVA 2013

Underworld i Fatboy Slim stižu u Split

objavljeno prije 11 godina

Već u prvom izdanju Discotheque Riva osigurala je titulu središnjeg glazbeno-scenskog događaja na Jadranu, a ovog će ljeta tu titulu itekako potvrditi jer će u gradu pod Marjanom svoj… više »

PARTY

Seksi Niki Belucci otvara ljetnu sezonu kluba Aquarius na Zrću

objavljeno prije 11 godina

Najerotičnija DJ-ica na svijetu Niki Belucci otvorit će ove godine ljetnu sezonu kluba Aquarius na Zrću. Seksi Mađarica, koja je postala simbol ljepote, erotizma, slobode,… više »

PARTY

Acilectro i Hideout za početak ljetne sezone splitske O'Hare

objavljeno prije 11 godina

Treći po redu  Hideout Festival koji se od 3. do 5. srpnja održava na najomiljenijoj ljetnoj party destinaciji u Hrvatskoj, na plaži Zrće, i ove će godine predstaviti najvruća imena… više »

FOR 2013

FOR 2013 nudi povoljnije EX YU i dnevne ulaznice

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Ekskluzivni glazbeni festival FOR 2013 koji će se po prvi put održati 21., 22. i 23. lipnja ove godine u Hvaru objavio je fantastične vijesti za sve vlasnike putovnica bivših… više »

PARTY

Hideout i Radio 808 otvaraju ljetnu terasu Aquariusa

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

U organizaciji s Radiom 808, Hideout u Aquariusu nudi dva floora s čak osam DJ-a tijekom noći. Na Bass Flooru za sve ljubitelje debelog bassa pobrinut će se momci RRRamon, DMT i Basta, a tu… više »

PARTIJANA

Discotheque Riva sprema najveće izdanje do sada

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Za najveću open air diskoteku na svijetu poznatu kao Discotheque Riva i njeno četvrto izdanje pripreme su na samom vrhuncu. Organizator je objavio da je riječ o dvodnevnom spektaklu… više »

LJETOO

Hideout Festival predstavlja čak 13 velikih pool partyja na Zrću

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Ono što ponekad skriva noć smjelo će otkriti dan, bar kad je riječ o glazbi i zabavi koja nas očekuje prvog tjedna srpnja na vodećem od brojnih glazbenih događaja ovog ljeta, Hideout… više »