« Clubbing
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
LJETO

Love Week Festival - sedam dana morske klupske avanture

Iskusi Zrće na drugačiji način uz odličan underground / mainstream zvuk i otplovi na ekskluzivni cjelodnevni DJ cruise Starboard brodom u Park prirode Telašćica

Sjajan Love Week Festival
Sjajan Love Week Festival (Love Week Festival)
Više o

Love Week Festival

LOVE WEEK FESTIVAL (Novalja, Zrce // 22.7. - 3.8.) u suradnji s Papaya i Aquarius Zrće i svjetski poznatim brandom DJ MAG predstavlja sedmodnevnu avanturu punu dobre glazbe s posebnim morskim putovanjem u Park prirode Telašćica. 

Na ovom festivalu moći ćete plesati uz neka od najvećih imena DJ scene s naglaskom na 
kombinaciju underground i mainstream zvuka što nije baš česta pojava na ovoj svjetskoj 
party destinaciji. 

Čekaju vas dnevni klupski after beach i noćni partiji, a za pultom u Papayi ćete uživati uz 
DJ MAG plejadu DJa s komercijalnijim zvukom - HARDWELL, ROULandDOORS, KIM FAI i NARI&MILANI. Dok ćete na LOVE WEEK FESTIVAL partijima u Aquariusu uživati u više underground zvuku uz TUBE&BERGER i JULIET SIKORU na poznatom KITTBALL label showcaseu te se razbacati na prljaviji, mračniji, žešći elektroidniji smjer kojim suvereno vladaju DIRTY DISCO YOUTH, DUMME JUNGS i NOIZE GENERATION. 

Uz boat party, 4 sata cruise u blizini Paga ovaj festival svoj main event održava na Starboard brodu kojim plovite cijeli dan od Novalje do Parka prirode Telašćica i nazad. Na ovom tulumu koji traje oko 8 sati, uz pauzu na otoku, čeka vas čak 14 DJa i LIVE act na 2 floora i vrhunskim ozvučenjem. Uz striktno underground glazbu bit će vam poslužena hrana, voće, a bit će i mogućnosti za rashladiti nepce. Posebnost, uz glazbu i intimnije druženje na brodu (samo 300 karata limitirano), je Telašćica gdje će se moći okupati u Jezeru Mir koje je 30% slanije od mora ili pak gledati pučinu s litica visokih čak 160m. 

Pa ako volite clubbing s okusom undergrounda miljama daleko od ljudi te svjetskim, ali i up and coming DJima na dohvat ruke, samo sa suncem i morem oko vas ovaj poseban tulum je dobar razlog da se tamo pojavite.

Za LOVE WEEK FESTIVAL postoje 3 paketa karata, ovisno što želite, a mogućnosti su različite - od smještaja, preko boat party do all inclusive paketa koji jedini uključuje Starboard ship cruise. 

Više informacija na www.loveweekfestival.com

18.06.2013. 12:20:20
Novi komentar
nužno
nužno