« Clubbing
objavljeno prije 11 godina
ČESTITKE

Lemon slavi 4. rođendan ovaj vikend

Cijeli Lemon tim priprema se za tulum već neko vrijeme pa možete očekivati slavljeničko izdanje Lemon interijera

Odličan vikend u Lemonu
Odličan vikend u Lemonu (Lemon)
Više o

vikend

,

rođendan

,

program

,

party

,

Lemon

,

Feed Me Music

,

Lemon Queen

Nakon četiri godine predanog rada i osluškivanja vaših želja, ponosni smo na ostvareno i sretni s činjenicom da smo među najposjećenijim klubovima u strogom centru grada! Veseli nas svaki dan proveden s vama u Baru ili na predivnoj terasi u atriju Arheološkog muzeja, a o dočekivanjima zore vikendom da ni ne pričamo...

Vi ste naša snaga i hvala vam na svoj pozitivnoj energiji koju nam prenosite!

Uzdignute glave i s osmijehom na licu koračamo dalje, no prije novih pobjeda red je s vama proslaviti naše četiri uspješne godine, stoga vas pozivamo na veliki rođendanski party koji će trajati cijelog vikenda!

Naše standardne programe Lemon Queen (r'n'b night) i Feed Me Music (mash-up) možete očekivati isprepletene u posebnom rođendanskom izdanju. Kroz ruke naših resident DJa ovog vikenda u Lemon Baru i Clubu će proći samo najbolji hitovi kojima su vas razgibavali proteklih godinu dana što garantira zabavu do jutra!

Ivan, Frx, Goran i Grade neumorno istražuju promjene na glazbenoj sceni te skupljaju nove uspješnice kako bi zadovoljili vaše gladne uši, a ovom vikendu se posebno vesele!

Cijeli Lemon tim priprema se za tulum već neko vrijeme pa možete očekivati slavljeničko izdanje Lemon interijera, prigodne poklone, pića po akcijskoj cijeni i nasmijano osoblje koje jedva čeka pun plesni podij!

Zaboravite brige, nagradite se plesnim vikendom i obradujte prijatelje koji ne znaju gdje bi izašli ovog vikenda! Svi ste pozvani na našu rođendansku proslavu u Gajevu 10!

29.05.2013. 17:24:00
Novi komentar
nužno
nužno