« Putovanja
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
AVANTURA U DVOJE

Vatromet erotike - najbolji europski hoteli za seks

POGLEDAJTE GALERIJU - Hoteli koji su se posebno potrudili da budete inspirirani kad vrijeme provodite u sobi

(Web)
Više o

ogledalo

,

seks

,

romantična putovanja

,

Propeller Island City Lodge

,

erotski hoteli

Putovanjima otkrivamo nove krajeve, ali i nove strane kod partnera s kojim putujemo. Kako bi se odmor pretvorio u pravu malu seksualnu avanturu, predlaže se odbair smještaja koji će pobuditi nove strasti i pružati sasvim nova iskustva u krevetu.

Ako se odlučite za putovanje u Belin, na raspolaganju vam je Propeller Island City Lodge u kojem je svaka soba mali erotski svijet za sebe - od sobe obložene isključivo ogledalima do one u kojoj se okrugli krevet vrti oko svoje osi.

Dosadno vam neće biti ni u The Hempel hotelu u Londonu. Krevet u pojedinim sobama "visi" sa stropa a drže ga štange koje stvaraju dojam da ste u kavezu.

Najbolji turski erotski hotel u Antalyji, Adam and Eve, ističe se po modernom, minimalističkom dizajnu. U sobama se pale mirisni štapići koji bude strasti, a svakog punoljetnog gosta u sobi čeka "Fantsay Box" s predmetima koji su najtraženiji po sex-shopovima. Kutiju iznenaženja za odrasle dobivaju i gosti "The Residence" hotela u Bathu (Engleska)

Luksuzni hotel Suite Sisina je u svojim apartmanima postavio ogromne kade u sklopu spavaćih soba. Nakon zajedničkog kupanja goste čeka još veći krevet s posteljinom od svile.

Na popisu deset najboljih erotskih hotela Tripadvisor još ističe: The Witchery (Edinburgh), Buddha Bar Hotel (Prag), Hotel Amour (Paris), Hotel Arts (Barcelona), Grand Hptel du Cap-Ferrat (Azurna obala).

09.04.2010. 07:13:55
Novi komentar
nužno
nužno