« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci

Uzrok Ledgerove smrti nepoznat

Unatoč medijskim nagađanjima, tek će rezultati autopsije za desetak dana pokazati pravu istinu

SHRVANA obitelj uvjerena je da se ne radi o samoubojstvu
SHRVANA obitelj uvjerena je da se ne radi o samoubojstvu (GETTY IMAGES)
Više o

Heath Ledger

,

brokeback mountain

Vijest o smrti australskog glumca Heatha Ledgera ražalostila je njegove obožavatelje, a najviše obitelj koja je demantirala spekulacije nekih medija da je zvijezda filmova ‘Brokeback Mountain’ i ‘Patriot’ počinila samoubojstvo.

- Naš je Heath bio osoba koja nikada ne bi digla ruku na sebe. Ljudi koji su ga poznavali znaju da je bio velikodušan i nesebičan, a iznad svega zaljubljen u život. Dogodila nam se velika tragedija i sada nam jedino preostaje naučiti živjeti s ovom prazninom koju osjećamo - napisali su u priopćenju njegovi najbliži. Heath Ledger pronađen je jučer mrtav u svom stanu na Manhattanu u New Yorku. Policiju je  pozvala spremačica koja je ispričala kako je ostala šokirana vidjevši 28-godišnjeg glumca kako gol i bez svijesti leži na podu.

Šokirani prijateljiKolege iz Hollywooda šokirani su i još ne mogu vjerovati da Heath više nije s njima. ‘Bio je tako mlad i pun života. Ovo je  velika tragedija’, kazao je Mel Gibson. Heathova sunarodnjakinja Nicole Kidman izrazila je sućut obitelji 28-godišnjeg glumca koji je iza sebe ostavio dvogodišnju kćer Matildu.Mediji diljem svijeta odmah su se raspisali o mogućim uzrocima smrti, a pusta nagađanja prekinuo je Paul Browne, glasnogovornik policije u New Yorku koji je za CCN izjavio: ‘Istina je da smo pronašli veliku količinu tableta za spavanja pokraj njegovog kreveta. Zbog toga ne isključujemo mogućnost da je u pitanju predoziranje. Autopsija će pokazati pravu istinu’.

Prema posljednjim informacijama njujorškog  Zavoda za patologiju, nalazi će biti gotovi za desetak dana. ‘Obavljamo toksikološke testove i analizu tkiva’, poručila je jučer glasnogovornica Ellen Borakove. 

Piše: Iva Novak
23.01.2008. 21:39:00
Novi komentar
nužno
nužno