« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

Amy snimljena dok puši crack

Amy Winehouse se nedavno pojavila na samom kraju suđenja njezinu suprugu, jedva stojeći na nogama
Amy Winehouse se nedavno pojavila na samom kraju suđenja njezinu suprugu, jedva stojeći na nogama (afp)
Više o

Amy Winehouse

Divlju Amy Winehouse je prijatelj snimio 18. siječnja u njezinu domu u istočnom Londonu kako iz vodene lule puši crack i to samo nekoliko minuta nakon tuluma gdje je konzumirala ecstasy i kokain.
Snimka pokazuje kako Amy ‘znalački’ inhalira dim i drži ga u plućima što duže, vjerojatno kako bi postigla maksimalan efekt. Drugim riječima, nije joj prvi put, a vjerojatno ni zadnji, čega se najviše boje njezini prijatelji jer je, prema njima, stvar trenutka kada će se predozirati.

KUĆNI VIDEOPjevačica je snimljena prije nekoliko dana u svom domu u istočnom Londonu.Djevojka, čiji je magičan glas prodao milijune albuma diljem svijeta i poharao svjetsku glazbenu scenu samo jednim albumom, prema mnogima će se uskoro ugasiti ako ne potraži potrebnu pomoć.

Film koji prikazuje samodestrukciju pjevačice kojoj očito nijedna droga nije nepoznanica, već je obišao svijet, a jedna obožavateljica je komentirala ‘kako se samo svi možemo nadati da će se Amy osvijestiti kada pogleda ovaj video i shvati u kakvoj se strašnoj situaciji nalazi’. 

Piše: JL/MEX
22.01.2008. 21:58:54
Novi komentar
nužno
nužno