« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci

Snimka Amy s crackom kod britanske policije

Amy je odnedavno plavuša
Amy je odnedavno plavuša (abc)
Više o

Amy Winehouse

Britanska policija objavila je jučer da će pregledati videosnimku na kojoj soul pjevačica Amy Winehouse navodno puši kokainski crack. Tabloid The Sun objavio je u utorak sporne fotografije, a The Times prenio izjavu šefa  njezine izdavačke kuće Island Recordsa koji je rekao da bi mogao otkazati promociju novog albuma na ključnom, američkom tržištu.

‘Inspektori će pregledati snimku kad je dobiju od medija’, rekao je glasnogovornik londonske policije. ‘Pregledat ćemo snimku i potom odlučiti što poduzeti. Kao i uvijek, zahvaljujemo medijima na suradnji’, dodao je. The Sun je objavio da je policiji već predana snimka koja je nastala prošloga petka. Nekoliko sati poslije Winehouse se pojavila na sudu kako bi bila uz supruga Blakea Fieldera-Civila kojemu se sudi zbog tučnjave u pubu.

Suradnja medija i policije - ’Pregledat ćemo snimku. Zahvaljujemo medijima na suradnji’, rekao je glasnogovornik londonske policije.
- Amy Winehouse već je uhićena zbog posjedovanja marihuane.
Winehouse jedna je od najprodavanijih glazbenica u Britaniji, a u prosincu je zaradila šest nominacija za Grammy. Prošle je godine uhićena u Norveškoj zbog posjedovanja marihuane, a njezina sklonost samouništavanju drogom, alkoholom i tabletama puni stupce svjetskih medija. 

Piše: HINA
23.01.2008. 21:44:11
Novi komentar
nužno
nužno