« Putovanja
objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana
SAZNAJEMO

Uzbudljivije od ljeta je jedino splash ljeto u Termama Tuhelj

Ljetni odmor usred Zagorja recept je za ultimativni doživljaj, pa nema razloga da to propustite

Terme Tuhelj
Terme Tuhelj (Terme Tuhelj)
Više o

Terme Tuhelj

Ljeto je službeno počelo i u Termama Tuhelj. Tuhi Land, novu vodenu atrakciju klinci jednostavno obožavaju. Otvoreni i zatvoreni tobogani, prskalice, veliko vjedro pravi su ljetni hit, a grijani bazen na vanjskom kupalištu ili zatvorena kupola i Vodeni grad na unutarnjim bazenima rješenje su za nepouzdano ljetno vrijeme.

Adrenalinskim vodenim atrakcijama ne mogu odoljeti ni odrasli, osobito vijugavim šarenim toboganima na vanjskom kupalištu.

Ovdje ćete u tren napuniti baterije usred bujnog, zelenog okoliša, ukrasti nekoliko sati za opuštanje u wellness i spa sadržajima, saunama i posebno kreiranim tretmanima.

Od Vodenog planeta do potpunog zena, splash ljeto u Termama Tuhelj nudi sve što je potrebno za originalan odmor koje će pamtiti i djeca i odrasli. Iskoristite pogodnost ljetovanja za dvoje djece gratis i odaberite All Inclusive Light paket

Jednodnevno kupanje i sunčanje, vikend odmor ili tjedna uživancija - uz bogat animacijski program, sjajnu eno-gastro ponudu, ljetne koncerte i bezbroj mogućnosti za opuštanje, vrijeme u Termama Tuhelj proći će u trenu. 

21.06.2019. 12:01:00
Novi komentar
nužno
nužno