« Muškarci
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
ISPROBAJTE :)

Uleti ženama koji pale

Četiri od deset žena još uvijek je u vezi s muškarcima koji su ih dignuli na foru duhovitim uletom

Možda vam prođe...
Možda vam prođe... (Arhiva)
Više o

zavođenje

Nova je anketa pokazala da žene itekako padaju na dobre i duhovite ulete. Istraživanje je provedeno na stranici OnePoll i prema dobivenim rezultatima rečenice poput 'Vjeruješ li u ljubav na prvi pogled ili da se došećem ponovno?' odnijele su pobjedu.

No, s rečenicom 'Izgubio sam onaj osjećaj ljubavi, hoćeš li mi pomoći da ga vratim?' vjerojatno ćete ostati sami, barem tu noć.

Čak četiri od deset žena još uvijek je u vezi s muškarcima koji su ih dignuli na foru duhovitim uletom, a 59 posto ispitanica priznalo je da voli zabavne ulete.

Glasnogovornik tvrtke koja je provela istraživanje rekao je: 'Žene vole duhovite muškarce, a blesavi  ulet dobar je početak. Duhovito upucavanje odaje muškarca sa samopouzdanjem, a žene vole upravo takve. Prolaze i osjećajne i pametne rečenice. No ima i onih koje je najbolje prešutjeti!'

Sudeći po tome što se ista rečenica nalazi na popisu najboljih i na popisu najgorih uleta, jedino što možemo zaključiti jest da svatko ima svoj ukus, a on je ponekad zbilja upitan!

18.03.2020. 21:43:00
Novi komentar
nužno
nužno