« Kazalište
objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci
KAZALIŠTE

Učiteljski kazališni laboratorij u Teatru na Trešnjevci

Izvedbom predstave Nikad spremni studentica 4. godine modula Informatika pokrenut je program Učiteljski kazališni laboratorij

Učiteljski kazališni laboratorij
Učiteljski kazališni laboratorij (Cekate)
Više o

Cekate

,

Učiteljski kazališni laboratorij

U srijedu, 23. siječnja 2019. u Teatru na Trešnjevci Centra za kulturu Trešnjevka krenuo je program Učiteljski kazališni laboratorij nastao u suradnji s Katedrom za hrvatski jezik i književnost, scensku i medijsku kulturu Učiteljskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. 

Ova kreativna radionica pod vodstvom Maše Rimac-Jurinović i Frane Marije Vranković budućim učiteljima i učiteljicama te odgajateljima i odgajateljicama daje širi uvid u dramsko-scensko stvaralaštvo.

Izvedbom predstave Nikad spremni studentica 4. godine modula Informatika pokrenut je program Učiteljski kazališni laboratorij. U sklopu Laboratorija studenti dobivaju mogućnost svoje ispitne igrokaze probati i izvesti na sceni Centra za kulturu Trešnjevka, zatim pripremaju polusatnu predstavu u kojoj sami glume te ju izvode pred kolegama.

Također, s učenicima od 1. do 4. razreda osnovne škole pripremat će petominutnu predstavu koju će učenici potom i izvesti. Nakon svih izvedbi studenti će vršiti evaluaciju rada i projekta, koji se provodi od siječnja do prosinca 2019. godine.

Informacije o Učiteljskom kazališnom laboratoriju možete pročitati i na sljedećoj poveznici: http://www.cekate.hr/program/uciteljski-kazalisni-laboratorij/

24.01.2019. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno