« Biznis
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
EKSPANZIJA

Uber se širi i na biznis dostave

Uber već najmanje godinu dana eksperimentira s prijevozom paketa i sad je spreman za formalni ulazak na tržište

Taksiste je već pokorio, sada ide dalje
Taksiste je već pokorio, sada ide dalje (Uber)
Više o

taksi

,

dostava

,

Uber

,

UberEats

,

UberRush

Uber, globalni igrač na tržištu taksi usluga zavio je u crno već mnoge na tom polju, a sad se sprema oduzeti posao i dostavljačima, tvrde izvori koji navode da će Uber ove jeseni najaviti partnerstva s brojnim trgovinama i trgovačkim lancima, službena potvrda se očekuje u rujnu ili početkom listopada.

Govorka se da će prodor na tržište započeti u New Yorku u suradnji s trgovinama luksuzne robe uglavnom smještenima oko Pete avenije na Manhattanu, a tvrtka navodno planira i partnerstva u San Franciscu.

Kako bi povećao broj klijenata Uber razgovara s kompanijama za razvoj softvera Bigcommerce i Shopify koje malim poduzetnicima pomažu u postavljanju online trgovina. Uber platforme namjerava iskoristiti kako bi ponudio usluge prijevoza tisućama trgovina u navedenim gradovima.

Najava novih stiže uslijed brzog širenja temeljnih usluga kompanije, ali i drugih servisa kakvi su UberRush koji već nudi dostavu pošiljki u roku od jednog dana i UberEats za brzu isporuku gotove hrane.

Uber je u srpnju objavio natječaj za radna mjesta u Zagrebu i tako nakon višemjesečnih špekulacija potvrdio dolazak u Hrvatsku. Zagrebački gradonačelnik je tada ustvrdio da tvrtka "izmišlja toplu vodu

06.09.2015. 11:03:00
Novi komentar
nužno
nužno