« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
Čudovište iz šume

U Kini iskopana zmija od 17 metara

Fotografija koja prikazuje divovsku zmiju dugu skoro 17 metara, koja je pronađena u šumi u Kini, postala je prava internet senzacija

Zmija od 17 metara
Zmija od 17 metara (People's Daily)
Više o

divovska zmija

,

Kina

Portal People's Daily navodi da je zmija jedna od dvije velike boe koje su radnici pronašli čisteći šumu, kako bi se izgradio put pokraj grada Guiping, u pokrajini Jiangxu. Radnici su najvjerojatnije probudili zmije koje su bile u blizini dok su pokušali odstraniti veliki nasip zemlje.

Pri trećem grabljenju bagerom, radnik je primijetio kako u zemlji ima svježe krvi, a nakon što je još jednom zagrabio bagerom, pojavila se i teško ranjena umiruća zmija. 'Istovremeno, još jedna velika boa se pojavila iz zemlje, širom otvorenih usta. Vozač buldožera se ukočio od straha, dok su ostali radnici pobjegli s gradilišta', stajalo je u navedenom komentaru. Kad su se radnici napokon odlučili vratiti na gradilište, ranjena zmija je uginula, a drugoj nije više bilo ni traga. Vozaču buldožera bilo je toliko loše da nije mogao ustati.

Uginula boa navodno je težila oko 300 kilograma i bila je stara otprilike 140 godina, no lokalne vlasti iz Guipinga ubrzo su reagirale na priču i fotografiju, nazvavši oboje sigurnom laži, jer zmija boa uopće ne živi, niti je karakteristična za navedeno područje.

13.11.2009. 10:25:37
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ivona
    11.10.2010. 12:02
    strašno
Novi komentar
nužno
nužno