« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci
NAJAVE

Twilight Party i koncert grupe Painkiller Party

Dvojac koji sa svojom glazbom i ekstremnim imageom izlaze iz konvncijskih šablona pritom šokirajući večinu prisutnih

Painkiller Party
Painkiller Party (Arhiva)
Više o

Twilight party

,

Painkiller Party

U petak 30.09.2022. će se u zagrebačkom popularnom klubu Hard Place održat Twilight Party na kojem će uživo nastupiti berlinska electrocore industrial atrakcija pod nazivom Painkiller Party, dvojac koji sa svojom glazbom i ekstremnim imageom izlaze iz konvncijskih šablona pritom šokirajući večinu prisutnih. Njihova glazba je kombinacija elektronike, rocka, industriala, a posebnu crtu im daje grolanje ženskog vokala. 

Legendarni  Twilight party kojeg vodi DJ Tomi Phantasma jedan od najpopularniji alternativnih partyja na ovim prostorima, a započeo je početkom 2000. pod imenom Twilight Zone u zagrebačkom kultnom klubu Lapidarij, pa se skrativši ime na Twilight preselio u još kultniji klub Jabuka i punio Jabuku petkom nekoliko godina, da bi se nakon Jabuke preselio u sada također već kultnu Močvaru i tamo bio jedan od najuspješnijih partyja u to vrijeme. Twilight Party se također nekoliko godina održavao u mariborskom klubu Pekarna.

Twilight Party će započeti u 21:00 sati, ulaz je besplatan, a Painkiller Party će svoj nastup započeti u 22:00 sati.Welcome to the Twilight zone!

26.09.2022. 12:01:00
Novi komentar
nužno
nužno