« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 2 godine
SEZONA

Trendi muške cipele za proljeće i ljeto 2022

Proljeće samo što nije stiglo, stoga je pravo vrijeme da obnovite svoju proljetnu i ljetnu garderobu. Očistite i spremite muške čizme i gležnjače te se pripremite za toplije dane. Provjerite koje su muške cipele u trendu ove sezone

Proljetna moda
Proljetna moda (Arhiva)
Više o

trend

,

sezona

,

muške cipele

Za proljeće za svakodnevne prigode odaberite moderne modne tenisice poznatih svjetskih proizvođača izrađene od visokokvalitetnih materijala. Nike, Reebok, Adidas ili Puma... odučite se za modele kojima ćete u potpunosti istaknuti svoj stajling. Tenisice nisu rezervirane samo za sportski stil odijevanja; naprotiv, odlično pristaju ležernim odjevnim kombinacijama pa čak i onim nešto svečanijim. U tu svrhu odaberite bijele ili crne modne tenisice s diskretnim logom brenda. Možete ih nositi i na traperice i običnu majicu, no neizostavni su dodatak chino hlačama i košulji. Zahvaljujući brojnim proizvodnim tehnologijama kojima su obogaćeni gotovo svi modeli, osigurana vam je maksimalna udobnost tijekom cjelodnevnog nošenja. Na web trgovini CCC pronaći ćete razne modele muških cipela, a raznolika ponuda očekuje vas i u vama najbližim fizičkim poslovnicama.

Lagane sandale - idealna muška ljetna obuća

Za vruće ljetne dane birajte otvorenu obuću izrađenu od prirodnih materijala. Takve su, primjerice, sandale od glatke prirodne ili brušene kože. Odličan su odabir za casual druženja s prijateljima ili za večernje šetnje s boljom polovicom. Možete ih kombinirati s kratkim ili dugim hlačama, no prilikom odabira obratite pažnju na boju. Za svakodnevno nošenje osobito su popularne muške sandale zemljanih tonova. Sandale od nubuka na kopčanje pomoću čičak trake i mekanim jastučićima ugrađenima u središnji dio potplata kao stvorene su za izlete u prirodi i višesatne šetnje po neravnim terenima. Ako tražite savršenu ljetnu obuću za more ili odlazak na bazen, razmislite o japankama ili natikačama izrađenim od sintetičkog brzosušećeg materijala.

Sportske tenisice - moderne i udobne

Muška sportska obuća prikladna je za sva godišnja doba. Elegantne kožne sportske tenisice odličan su odabir za nešto hladnije proljetne dane, dok su modeli izrađeni od kombinacije kože i mrežastog materijala koje prekriva gornjište obuće idealni za vruće ljeto. Mrežasti materijal otpušta vlagu sa stopala, stoga ujedno sprječava znojenje i kožne iritacije. Nosite sportske tenisice tijekom šetnje, za odlazak u trgovinu ili tijekom bavljenja sportskim aktivnostima. Bogata ponuda muških tenisica očekuje vas u CCC trgovini, a dostupni su i brojni modni dodatci kojima ćete zasigurno upotpuniti svoj stajling.

Upotpunite svoj stil muškim loafericama u bež boji

Ako se spremate za važan poslovni sastanak ili neki svečani događaj, modne tenisice zamijenite muškim loafericama. Odlično pristaju na elegantne hlače i košulju, tako da sigurno nećete proći nezamijećeno gdje god pošli. Muške loaferice u bež boji česti su odabir muškaraca, no iznimno su popularni i ostali zemljani tonovi. Prilikom odabira boje vodite računa o vašoj cjelokupnoj odjevnoj kombinaciji i modnim dodatcima. Materijal izrade također igra važnu ulogu te ga svakako uskladite s remenom ili torbicom. Birajte između klasičnih modela s vezicama, zatim modela s uskom elastičnom manžetom ili onih s elegantnom kopčom. Za koji god model se odlučili, sigurni smo da nećete pogriješiti. Posjetite online trgovinu CCC i provjerite što vas očekuje ove sezone.

12.04.2022. 15:01:00
Novi komentar
nužno
nužno