« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 2 godine
NIVEA

Nesebična briga o koži i okolišu

Nesebična briga o koži i okolišu uz NIVEA MEN proizvode za brijanje

Nivea proizvodi za brijanje
Nivea proizvodi za brijanje (Nivea)

Svijest o zaštiti okoliša nije više samo žensko pitanje - sve više modernih muškaraca osim o njezi vlastitog tijela, vodi brigu i o ekološkoj prihvatljivosti proizvoda koje koriste.

Održivost i zaštita okoliša za NIVEA MEN više je od slogana te se aktivno zalaže za uporabu bočica od recikliranog aluminija. U suradnji sa švicarskom tvrtkom Nussbaum, specijaliziranom za izradu pakiranja, NIVEA MEN, od sada nudi gelove za brijanje u aerosolnim bočicama od 100 % recikliranog aluminija - kao prvi proizvođač na austrijskom tržištu.

Zahvaljujući novom pakiranju, uz korištenje NIVEA MEN gelova za brijanje možete doprinijeti smanjenju emisija CO2, omogućiti aluminiju drugi život i uštedjeti oko šest tona aluminija - što odgovara težini jednog odraslog slona!

Osim što brinete o okolišu, svojoj koži pružate intenzivnu njegu i relaksirajuće iskustvo brijanja bez iritacija. Zaboravite na dugotrajan proces brijanja, brojne porezotine i grubu i isušenu kožu.

Isprobajte NIVEA MEN Protect & Care gel za brijanje s aloe verom, vitaminima i aktivnim hidratizirajućim sastojcima koji pomažu u sprječavanju isušivanja kože. Zahvaljujući naprednoj Ultra Glide tehnologiji brijanje ima poprima drugu dimenziju, a rezultat je svježa, zdrava i glatka koža kakvu svaki muškarac želi.

Za temeljito i posebno ugodno brijanje koristite NIVEA MEN Protect and Care gel za brijanje u aerosolnoj bočici od 100 % recikliranog aluminija.

  • Štiti od malih porezotina i iritacija.

  • Aktivno omekšava bradu radi učinkovitog prianjanja žileta.

  • Hidratizira, njeguje i osvježava.

  • Prikladan je za sve tipove kože.

Kako bi koži dali njegovan i zdrav izgled koristite NIVEA MEN Sensitive gel za brijanje čija je formula posebno razvijena za osjetljivu kožu i sadrži 0 % alkohola. Izrazito je blaga, neutralnog mirisa te obogaćena snažnom kombinacijom kamilice i hamamelisa za intenzivnu njegu kože prije brijanja.

  • Štiti kožu od iritacija uzrokovanih brijanjem zahvaljujući Ultra Glide tehnologiji.

  • Njeguje vašu kožu prije brijanja.

  • Omekšava kratku bradu za precizno brijanje.

  • Od sada, u aerosolnim bočicama od 100 % recikliranog aluminija.

Od ožujka 2022. u prodavaonicama:

NIVEA MEN Protect and Care gel za brijanje, 200 ml, preporučena maloprodajna cijena 34,85 kuna.

NIVEA MEN Sensitive gel za brijanje, 200 ml, preporučena maloprodajna cijena 34,85 kuna. 

30.03.2022. 13:22:00
Novi komentar
nužno
nužno