« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
PETORICA VELIČANSTVENIH

Tko su najelegantniji muškarci na svijetu?

Predsjednik, glumac, modni kreator, tenisač i princ su prema španjolskom listu El Mundo najbolje odjeveni poznati muškarci

brad pitt
brad pitt (Getty Images)
Više o

moda

,

Barack Obama

,

Roger Federer

,

Brad Pitt

,

Karl Lagerfeld

,

Leona Helsmley

,

umro najbogatiji pas

Španjolski list El Mundo sastavio je ljestvicu najbolje odjevenih poznatih muškaraca na svijetu na kojoj se nalaze po jedan predsjednik, glumac, modni kreator, tenisač i princ.

Karl Lagerfeld

Najelegantniji muškarac na svijetu prema El Mundu je slavni modni kreator Karl Lagerfeld. Svoj jedinstveni stil gradi godinama, a ne treba pratiti modne trendove jer njegova je moda svevremenska. Zaštitni znak su mu velike sunčane naočale, a gotovo uvijek je u crno-bijeloj kombinaciji.

karl lagerfeld

Roger Federer

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji tenisač svih vremena nalazi se na visokom drugom mjestu. Iako ga uglavnom gledamo u bijelim sportskim kombinacijama na teniskim terenima, i u privatnom životu je vrlo elegantan. Ne podilazi modnim tredovima, a ima jedinstven i jednostavan stil.

roger federer

Barack Obama

Prvi čovjek SAD-a u svom ormaru ima luksuznu klasiku i odijela šivana po mjeri. Osim toga, treće je mjesto zaslužio svojom karizmom i atletskom figurom kojoj odijela savršeno pristaju.

barack obama

Brad Pitt

Brad već dugi niz godina osvaja ženska srca diljem svijeta, a zna se i dobro odjenuti. Bez obzira nosi li dugačku bradu i casual odjeću ili je ošišan i u odijelu, uvijek promiče nove trendove. Na njegov stil utjecale su i slavne žene s kojima je bio - Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, a sada i Angelina Jolie.

brad pitt

Haakon, norveški princ

Iako nije svjetski slavan kao prva četvorica na listi, El Mundo je norveškog princa Haakona smjestio na peto mjesto najelegantnijih muškaraca zbog njegove savršene elegancije. Odijela nosi s velikom gracioznošću, ali nije pretenciozan.

haakon

06.10.2011. 16:28:00
Novi komentar
nužno
nužno