« Seks
objavljeno prije 6 godina
MA DA?

Tko češće odbija seks u braku

Iako će većina ljudi odmah odgovoriti da se radi o nježnijem spolu, istraživanja su pokazala da je stvarnost potpuno drugačija

Tko češće radi probleme, muškarci ili žene?
Tko češće radi probleme, muškarci ili žene? (Shutterstock)
Više o

žene

,

brak

,

muškarci

,

odbijanje seksa

,

nedostatak seksa

Seks je ono što brak čini vezom u kojoj želite biti, željeli vi to priznati ili ne, jer kad ga nema, postaje glavni problem u odnosima između partnera. Uobičajen mit koji je prerastao u gomilu viceva jest onaj da žene odbijaju seks, no Tracy Cox tvrdi da je to čista laž.

Naime, prema rezultatima nekoliko istraživanja provedenih posljednjih godina ispada da u vezi seks češće odbijaju muškarci od žena.

>> Žene više žele seks od muškaraca >>

Muškarci obično počinju izbjegavati seks kad im se partnerica više ne sviđa, tvrdi Tracy, pa na taj način pokušavaju isprovocirati prekid kako ne bi ispalo da su oni krivi. Naravno, rješenje postoji - otvoren razgovor u kojem ćete jedno drugome reći što vam se ne sviđa kod partnera i zajedno pokušati izgladiti nesporazume.

>> Zašto muškarci odbijaju seks >>

No, s druge strane, dosta muškaraca odustaje od seksa u vezi jer više ne mogu podnijeti način na koji žene koriste seks kao sredstvo manipulacije. Pogađate, i ovdje je rješenje isto -iskren i otvoren razgovor.

Sve u svemu, kad u vezi nestane seksa, najčešće oba partnera imaju dio krivnje na leđima, pa posjeta seksualnom terapeutu ne bi trebala biti tabu ...sa.

03.08.2014. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno