« Život
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
HE HE

Tko će se najlakše zaigrati na uredskim tulumima?

Kako je sezona uredskih zabava upravo počela, obratite pažnju na nestašne kolege koji će odjednom u paru nestati u neku pokrajnju prostoriju ...

Tko će biti nestašan na uredskom partyju?
Tko će biti nestašan na uredskom partyju? (Shutterstock)
Više o

seks

,

ured

,

kolege s posla

,

uredska zabava

Blagdanske zabave opasna su stvar iz više razloga - možete se napiti i izblamirati, a možete i završiti u klinču s kolegom/kolegicom u mračnoj sobici ureda ...

U Velikoj Britaniji nedavno je provedeno istraživanje, koje je otkrilo kako je čak 39 posto od 2000 ispitanika spavalo s kolegom s posla tijekom ili nakon uredske zabave, a njih 54 posto se ljubilo. 

Kako su brojke neumoljive - otprilike polovica odraslih Britanaca je u braku ili vezi, što jasno govori da je tu bilo nevjere, kako god okrenuli. No, ako ste recimo solo i željeli bi malo akcije, to će umnogome ovisiti o industriji u kojoj ste zaposleni.

Naime, pokazalo se da oni zaposleni u obrazovanju imaju uvjerljivo najmanje šanse za takvim događanjima na uredskim partyjima, "samo" 45 posto. Ako vam nije jasno zašto je to malo, probajte usporediti s brojkom za IT industriju - 76 posto!

Pravni poslovi također su raspušteni na takvim zabavama, jer je mogućnost akcije 74 posto, a financijaši imaju 71 posto šanse.

Gdje se to obično radi? U garažama, dvoranama i na parkingu, dok je 16 posto napaljeno na šefov ured ...

Eto, pa vi odlučite ....

03.12.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno