« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
TEHNOLOGIJOM PROTIV CELULITA

Tajice protiv celulita za kojima su poludile i brojne zvijezde

Nošenje ovih "magičnih" tajica poboljšava krvotok u kritičnim dijelovima poput bedara, što onemogućava masnim stanicama da se tamo skupljaju te uzrokuju celulit i zadržavanje vode

Fotografija vijesti
Više o

celulit

,

borba protiv celulita

,

bedra

,

masno tkivo

Tajice i steznici koji oblikuju naša tijela i strateški ih „raspoređuju" ispod odjeće vjerni su saveznik i modni spas milijunima žena diljem planete.

Ipak, iako efikasni u onome za što su smišljeni, svi dosadašnji proizvodi bili su napravljeni samo da prikrivaju nedostatke na našem tijelu, ali nijedan nije rješavao samu srž problema - taj nesretni i ružni celulit koji većini nas svakodnevno radi probleme.

Nove tajice koje je osmislila britanska tvrtka Proskins mogle bi biti prve koje će celulitu stati na kraj, budući da njihovo nošenje poboljšava krvotok u kritičnim dijelovima poput bedara, što onemogućava masnim stanicama da se tamo skupljaju te uzrokuju celulit i zadržavanje vode.

Isto tako, sama je tkanina tajica obogaćena kofeinom, vitaminom E, aloe verom te retinolom koji pomažu u zaglaživanje kože, smanjujući efekt „kore naranče".

Neovisno istraživanje koje je provela francuska tvrtka Dermascan pokazalo je kako su žene prosječno izgubile 2 centimetra u širini bedara te je 63% njih primijetilo znatno manje celulita nego prije nošenja.

Isto tako, dvije trećine ispitanica ustvrdile su kako imaju više mjesta u svojim trapericama nakon mjesec dana nošenja ovih tajica koje u Britaniji koštaju 50 funti, što je oko 430 kuna.

U kratkom vremenu tajice su postale vrlo popularne i kod brojnih slavnih osoba, a jedna od najvećih zagovornica je pjevačica i sutkinja X Factora Dannii Minogue koja se o tome u nekoliko navrata pisala i na svom Twitteru, kojega prati 690.000 ljudi.

„Naša se tvrtka bavi proizvodnjom sportske odjeće i zaključili smo kako tkanina koja pomaže u smanjivanju mliječne kiseline u mišićima ima i pozitivan učinak na smanjivanje celulita te natečenosti u zglobovima", rekao je Neil French, direktor tvrtke Proskins.

Naravno, nošenje ovih tajica zahtjeva i određenu dozu predanosti, budući da ih za maksimalne rezultate treba nositi 8 sati dnevno punih 28 dana. Ipak, u Proskinsu tvrdi da svakodnevno nošenje ne znači i to da ih stalno treba prati.

„Tkanina je prožeta tankim srebrnim nitima koje imaju antibakterijski učinak i uklanjaju neugodne mirise, stoga ih ne treba prati toliko često kao što je to slučaj s drugim materijalima", tvrdi Neil.

Hoće li se ove tajice ubrzo naći i u našim trgovinama, ostaje za vidjeti. Ukoliko ste zainteresirani, dodatne detalje kao i informacije o mogućnostima za online narudžbu možete pogledati OVDJE.

17.10.2011. 16:54:00
Novi komentar
nužno
nužno