« Život
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
PROMO SPOT

Svi imamo pravo na sreću

Udruga Trans Aid Hrvatska kroz ovaj spot želi povećati vidljivost trans*/inter* i rodno varijantnih osoba kao nezaobilaznih i jednakovrijednih članova našeg društva.

Svi imamo pravo na sreću, slažete li se?
Svi imamo pravo na sreću, slažete li se? (Screenshot YouTube)
Više o

Trans Aid Hrvatska

,

Ženska soba - Centar za seksualna prava

,

Svi imamo pravo na sreću

Promo spot "Svi imamo pravo na sreću" nastao je u suradnji udruga Ženska soba - Centar za seksualna prava i Trans Aid Hrvatska - udruga za promicanje i zaštitu prava transrodnih i transeksualnih osoba.

Režiju spota potpisuje Ana Hušman, koordinaciju produkcije Vesna Banović, snimatelj je Ivan Slipčević, snimatelji zvuka GS BratJa, montažer Noah Pintarić, a sam spot sniman je u studiju Jadran filma. U spotu, koji na jednostavan i edukativan način promiče poruku sreće kao prava svakog čovjeka, su sudjelovali_e članovi_ce udruge Trans Aid Hrvatska i Ženske sobe - Centra za seksualna prava.

Kako je glavni zadatak udruge Trans Aid Hrvatska postizanje potpune jednakosti osoba svih rodova, rodnih identiteta i/ili rodnih izražavanja, Udruga kroz ovaj spot želi povećati vidljivost trans*/inter* i rodno varijantnih osoba kao nezaobilaznih i jednakovrijednih članova našeg društva.

Spot, je dio projekta «Rodna ravnopravnost za sve - ostvarimo trans prava» kojeg Trans Aid Hrvatska provodi u suradnji sa Ženskom sobom.

25.03.2014. 18:01:00
Novi komentar
nužno
nužno