objavljeno 25.03.2014. 18:01:00
PROMO SPOT

Svi imamo pravo na sreću

Udruga Trans Aid Hrvatska kroz ovaj spot želi povećati vidljivost trans*/inter* i rodno varijantnih osoba kao nezaobilaznih i jednakovrijednih članova našeg društva.

Svi imamo pravo na sreću, slažete li se?
Svi imamo pravo na sreću, slažete li se? (Screenshot YouTube)

Promo spot "Svi imamo pravo na sreću" nastao je u suradnji udruga Ženska soba - Centar za seksualna prava i Trans Aid Hrvatska - udruga za promicanje i zaštitu prava transrodnih i transeksualnih osoba.

Režiju spota potpisuje Ana Hušman, koordinaciju produkcije Vesna Banović, snimatelj je Ivan Slipčević, snimatelji zvuka GS BratJa, montažer Noah Pintarić, a sam spot sniman je u studiju Jadran filma. U spotu, koji na jednostavan i edukativan način promiče poruku sreće kao prava svakog čovjeka, su sudjelovali_e članovi_ce udruge Trans Aid Hrvatska i Ženske sobe - Centra za seksualna prava.

Kako je glavni zadatak udruge Trans Aid Hrvatska postizanje potpune jednakosti osoba svih rodova, rodnih identiteta i/ili rodnih izražavanja, Udruga kroz ovaj spot želi povećati vidljivost trans*/inter* i rodno varijantnih osoba kao nezaobilaznih i jednakovrijednih članova našeg društva.

Spot, je dio projekta «Rodna ravnopravnost za sve - ostvarimo trans prava» kojeg Trans Aid Hrvatska provodi u suradnji sa Ženskom sobom.

25.03.2014. 18:01:00
http://m.metro-portal.hr/svi-imamo-pravo-na-srecu/84036/