« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci
ZAPAMTITE :)

Sve primjene baby pudera

Ako se sami depilirate voskom savjetuje se da prije voska na kožu nanesete malo baby pudera jer će vosak bolje prijanjati na kožu nakon njega

Čemu sve može služiti puder za bebe
Čemu sve može služiti puder za bebe (Arhiva)
Više o

savjeti

,

puder

,

baby puder

Baby puder je fenomenalan proizvod koji nije namjenjen samo za bebe već ga možete koristiti i vi i uštedjeti novac. 

Ako se sami depilirate voskom savjetuje se da prije voska na kožu nanesete malo baby pudera  jer će vosak bolje prijanjati na kožu nakon njega, a depilacija će biti uspješnija. Puder umiruje kožu zbog čega će koža biti manje iritirana i crvena.

Upijanje znoja

Kada vam ponestane dezedoransa pomoći vam može baby puder tako da ga nanesete ispod pazuha. Puder daje svježi miris i upija znoj.

Baby puder je savršen šampon za suhu pranje kose, a sve što trebate je u korijen kose posuti malo baby pudera koji će apsorbirati sav višak ulja s tjemena. Nemojte pretjerivati s puderom kako kosa ne bi dobila sivu boju. Kod tamne kose se puder pomiješa s malo kakao praha, a za crvenu kosu se baby puder pomiješa s cimetom.

Pješčane plaže

Svi koji za vrijeme ljeta dane provode na pješčanim plažama mogu se riješiti pijeska s tijela tako da na dio tijela na kojem je pijesak nanesete baby puder koji će upiti znoj, vodu i masnoću koje pijesak čine ljepljivim.

Više pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
06.07.2018. 09:00:00
Novi komentar
nužno
nužno