« Glazba
objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana
SUPERVAL ALBUM

Superval predstavlja prvi kompilacijski album s autorskim pjesmama!

Album izlazi ovu srijedu, 22. 5., a njegova promocija održava se isti dan u Grif baru u Zagrebu, Savska cesta 160, od 19:00 sati, na koju vas sve od srca pozivamo

Superval vol. 1 je tu!!
Superval vol. 1 je tu!! (Arhiva)
Više o

Vintage Industrial Bar

,

Superval

,

autorske pjesme

Superval, platforma za promociju izvođača školskog uzrasta, s ponosom najavljuje izlazak svog prvog kompilacijskog albuma, predstavljajući deset mladih bendova koji sviraju svoje autorske pjesme: Slow Cured, Željezne pilule, Smrdljivi Martini, Šteker, Gradske Bitange, Dkd, Freaktion, Frequency, D. i Sunshine And Rainbows.

Snimanje ovog iznimno očekivanog albuma započelo je u srpnju 2023. godine, a završeno je u prosincu iste godine. Tijekom procesa snimanja, izvođači su imali priliku surađivati s renomiranim producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem, koji je pružio svoje bogato iskustvo i stručnost kako bi album predstavio svu raznolikost i kreativnost najmlađih izvođača hrvatske rock scene. Zato ovaj kompilacijski album nije samo zbirka njihovih prvih autorskih pjesama, već je i manifestacija podrške novim talentima kojima je Superval dao prvu šansu, a brojni novi angažmani potvrđuju kvalitetu.

O albumu su rekli:

"Da se na Supervalu pojavio niz kvalitetnih mladih sastava potvrđuje i ova važna kompilacija; toliko dobra da požalim što nisam više diskograf pa da neke od uvrštenih potpišem za svoju diskografsku kuću."

Aleksandar Dragaš, Jutarnji list

"Sve su to vrlo mladi muzičari koji tek trebaju sazreti, ali već sada svojim skladateljskim idejama, aranžmanima i samom vještinom sviranja izlaze iz okvira i najavljuju sutrašnjicu koja demantira lamentiranja o mladima koji vole samp trap i 24 sata gledaju u mobitele"

Dubravko Jagatić, Nacional

"Nema te sreće koju možete osjetiti kad ste još tinejdžer, a u rukama držite vlastitu ploču, svirate u klubu pred pola svog razreda, a za nekoliko godina na festivalu pred daleko većom masom."

Bojan Stilin, Tportal.hr

"Deset bendova, deset pjesama, deset priča u kojima mladi ljudi i mladi glazbenici kombiniraju odličnu svirku s više nego smislenim tekstovima u kojima upravo pjevaju o onome što žive, ne robuju klišejima kojih je prepuna domaća glazbena scena."

Boris Abramović, Music Box

20.05.2024. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno