« Glazba
objavljeno prije 23 dana i 7 sati
COOL

Kako vam zvuči kombinacija Darka Rundeka i Let3

Organizatori Rocks&Stars Festivala pozivaju vas na jedinstvenu večer pod zvijezdama u Cave Romane Vinkuranu, u subotu, 27. lipnja

Rocks & Stars Festival
Rocks & Stars Festival (Arhiva)
Više o

Rocks & Stars Festival

,

Cave Romane

,

Vinkuran

Da nas glazba uistinu spaja, dokazuje i Rocks&Stars Festival jer, osim što okuplja ljude svih generacija, iz svih dijelova Hrvatske i svijeta, spojit će i dvije glazbene legende na istoj pozornici: Darka Rundeka i Let3!

Dva koncerta u istoj večeri, a dovoljna vam je samo jedna ulaznica

Jedan od najcjenjenijih i najutjecajnijih glazbenika regije, Darko Rundek, svojim će jedinstvenim stilom i karizmom otvoriti večer u subotu, 27. lipnja. Poznat po svojim hitovima iz doba Haustora te uspješnoj solo karijeri, Rundek će vas odvesti na putovanje kroz svoj bogat glazbeni opus. Darko Rundek je bio ključna figura u bendu Haustor, poznatom po svojim eksperimentalnim zvucima, kombinaciji različitih glazbenih stilova poput rocka, reggaea, funka i etno glazbe. Neki od njihovih najpoznatijih hitova uključuju pjesme kao što su "Moja prva ljubav", "Ena" i "Šal od svile".

Nakon razlaza banda, Rundek nastavlja graditi uspješnu solo karijeru. Prvi solo album, "Apokalipso" iz 1997. godine, postigao je veliki uspjeh i donio mu široku popularnost u regiji. Hitove kao što su "Ruke" ili "Apokalipso" malo tko nije čuo ili uz njih zaplesao.

Nakon Rundeka, spremite se za eksploziju energije uz Let3!

Njihovi provokativni nastupi i bezvremenski hitovi uvijek iznova osvajaju publiku. Let3 će vas podići na noge i pobrinuto se da plešete do posljednjih taktova. Njihov performans je više od koncerta - to je prava glazbena avantura. Vjerujemo da će nam i ovoga puta demonstrirati svoju sposobnost da pomiču granice i izazivaju ustaljene norme, što ih, bez konkurencije, čini jedinstvenom pojavom na regionalnoj glazbenoj sceni.

Ne čekajte predugo, ulaznice već polagano nestaju! Osigurajte svoje mjesto za ovu magičnu večer na vrijeme klikom na eventim.hr ili odlaskom na Eventim prodajna mjesta. Zabavite se u uz dvije glazbene legend, u društvu prijatelja, obitelj ili voljene osobe. Ova večer će vam zasigurno dugo ostati u sjećanju jer to može samo Rocks&Stars @ Cave Romane.

Izdvojeno:

Pridružite se tisućama ljudi i uživajte na Rocks&Stars Festivalu, okruženi stoljetnim kamenjem koje će odzvanjati u ritmovima najvećih glazbenih imena. Više informacija potražite na web stranici i društvenim mrežama.

25.05.2024. 09:26:00
Novi komentar
nužno
nužno