« Seks
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
MMM :)

Stvorite seksi božićni ugođaj koji ćete pamtiti

Blagdani su idealno vrijeme za uživanje s partnerom, pa evo nekoliko savjeta kako to napraviti na najbolji mogući način za oboje

Sve što vam treba za sjajan blagdanski seks je - mašta!
Sve što vam treba za sjajan blagdanski seks je - mašta! (Arhiva)
Više o

seks

,

najbolji seks

,

blagdanski seks

NESTAŠLUK ISPOD IMELE

Naše usne imaju sto puta više živčanih završetakaod jagodica prstiju, stoga je na vama da ukrasite prostorije s puno imele!

Počnite se ljubiti polako, razmjenjujući kratke poljupce i nježne dodire te postupno dodajte jezik. Ako se vašem partneru to sviđa, uključite lagane ugrize. Nemojte stati na usnama, ljubite prste, ramena, uši, a čarobni osjećaj pružit će ljubljenje vrata kroz koji prolazi živac vagus koji se proteže tijelom sve do spolnih organa.

Kako biste senzualno iznenadili partnera, dodajte element iznenađenja. Uzmite gutljaj šampanjca i razmjenjujte mjehuriće jedno s drugim ili pak razmjenjujte božićnu mentu ili čokoladni bombon između sebe dok se ljubite.

BOŽIĆNA ČEŽNJA

Što ako niste zajedno za vrijeme praznika? Budite maštoviti, pripremite se na vrijeme i napišite svom partneru seksi poručice s uputom da otvori pojednu poruku svaki dan koji provodite razdvojeni. Potom poručice potajno ubacite u partnerovu prtljagu kako bise ugodno iznenadio kada stigne na odredište.

Kada se ponovno sretnete, možete uživati u pogledu na partnera i u zvukovima koje ispuštate dok vodite ljubav,opisujte partneru što radite, govorite mu što želite da radi i kada to želite.

S druge strane, može biti i veoma uzbudljivo čekati da vodite ljubav dok ste odvojeni. Pruža vam se mogućnost da u detalje isplanirate užitke koje ćete iskusiti kada ponovno budete zajedno - tako će vaše ponovno sjedinjenje uistinu biti razlog za slavlje!

BLAGDANSKI LJUBAVNI DODIRI

Nema boljeg načina da pobudite uzbuđenje za božićni seks od poveza za oči. Ne biti u mogućnosti vidjeti što se događa ostavlja nas u neizvjesnosti, svaki živac je maksimalno podražljiv.

Stavite partneru povez prije nego što počnete  snizom senzacija za osjetila - blagdanska sezona nudi vam cijeli niz mogućnosti koje nam se ne pružaju tijekom ostatka godine. Napravite lagani trag šljokica po partnerovu tijelu. Dodirujte erogene zone nelomljivim božićnim kuglicama (ohlađenim u hladnjaku za dodatni doživljaj). Prekidajte i započinjite stimulaciju kako biste zadržali element iznenađenja.

 

23.12.2015. 22:01:00
Novi komentar
nužno
nužno