« Seks
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
OPREZ!

8 stvari koje vam mogu pokvariti užitak u krevetu

Bez obzira kakve radnje izvodili pod plahtom, nema ništa gore od prekida akcije taman prije vrhunca

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

krevet

,

seks

,

orgazam

,

užitak

,

četvrtfinale

U stvari, orgazam nije lako postići, barem ne svakome, a ovakvi prekidi mogu dovesti do ozbiljnih seksualnih frustracija. Pogledajte o čemu je riječ i nastojite ih izbjeći dok uživate sa svojom boljom polovicom.

1. Telefon - bez obzira radi li se o mami, tati, baki ili poslovnom partneru, zvuk telefona definitivno ubija svaku želju za daljnjim nastavkom akcije pod plahtom.

2. Dječji plač - ovo može biti frustracija ako ste mladi roditelji. Preko dana radite, i jedino vrijeme koje vam ostaje za seks jest navečer. Međutim to je i vrijeme kada vaša beba spava, a iznenadan problem s pelenama prekida svaku vašu aktivnost.

>> 10 trikova koji će vas dovesti do dugotrajnijih orgazama

3. Loša promjena muzike - odlična i stimulirajuća muzika svira cijelo vrijeme i taman kad ste se približili vrhuncu, iz nekog se razloga promjeni. "Y.M.C.A." od Village People samo vam govori da večeras neće biti ništa od orgazma.

4. Jesi li već svršio/la? - požurivanje bilo čega ne valja, a posebice orgazma. Ovo pitanje znači da raspoloženje i nije baš na vrhuncu.

5. Kućni ljubimac - bliži vam se vrhunac, kad li u sobu ulazi vaš najdraži pas Fido i počinje vas lizati po licu u želji da se mazi. Iako je vaš ljubimac, nema ničeg uzbudljivog u trojcu s psom.

6. Televizija - uključeni televizor definitivno nije dobra stvar ako želite vruću akciju u krevetu. Nije bitno radi li se o sportu, važnim vijestima ili uzbudljivom filmu. Fokusirajte se na partnera, a ne na tv, ok?

7. Prerana ejakulacija - ozbiljan problem, ako se često ponavlja. Jedan od najvećih izvora muške, pa i ženske frustracije.

8. Umor - postizanje orgazma zahtjeva neko vrijeme, no ako vam partner kaže da je preumoran da završi do kraja ono što je i započeo, možda bi bilo i bolje da nije ništa ni započinjao. U svakom slučaju, bolje je odgoditi seks nego ga prakticirati umoran.

23.07.2010. 09:59:00
Novi komentar
nužno
nužno