« Seks
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
OPA :)

Stvari koje pale muškarce

Sretnik koji se pali na svoju ženu koja se sva zacrveni dok kuha je stvarno sretnik jer ona o kuhanju nema pojma ...

Što pali jači spol
Što pali jači spol (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci

,

napaljivanje

Muškarce napaljuju obične, svakodnevne stvari, pa ako mislite da je dovoljno nabaciti seksi minicu, štiklice i crne čarape, sve upotpuniti dubljim dekolteom i svijet je vaš, varate se. 

Djevojka u donjem dijelu trenirke i običnoj majici, s kosom skupljenom u neuredni rep uzbuđuje muškarca puno više nego u situacijama kad se maksimalno sredi kako bi bila što privlačnija.

Svi znamo da hrana može biti seksi, no i sam proces kuhanja nekima je izuzetno privlačan. Sretnik koji se pali na svoju ženu koja se sva zacrveni dok kuha je stvarno sretnik jer ona o kuhanju nema pojma, no tako ga uzbudi da mu okus hrane postaje apsolutno nevažan.

Ima seksi pogleda, seksi osmijeha, a nekima je strašno seksi kad se suprotni spol neobuzdano veseli. Djevojka jednog ispitanika skakuće s noge na nogu i vitla rukama kao luda, uz smiješne izraze lica. Njegovi prijatelji ponekad pomisle da je luda, no ovaj lik misli da je opako seksi.

Da ne bi popljuvali sređivanje do kraja, vrijedi spomenuti i tipa koji se pali na svoju djevojku tijekom spremanja za izlazak. Oblačenje, češljanje i šminkanje njemu je puno više seksi nego konačan rezultat ili skidanje svega toga nakon izlaska.

26.07.2015. 23:00:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Hrana Je Ukusna
    27.07.2015. 05:47
    Ovo je test. Ja volim Hranu.
Novi komentar
nužno
nužno