« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
HEH

Što žene žele istog časa

Sjajna stvar je kad je ne pitate ama baš ništa kad ide van s frendicama - nema sumnjičavih pogleda, pitanja zašto je obukla baš tu haljinu ili se lijepo našminkala

Ja bih, naime ...
Ja bih, naime ... (Arhiva)
Više o

žene

,

želje

Muškarci se uvijek muče s dešifriranim ženskih želja, no ovih nekoliko koje ćemo spomenuti su pri vrhu liste svake žene i gotovo da nema šanse da pogriješite s njima.

Žene obožavaju male znakove pažnje koje ćete im pokloniti bez ikakog razloga - ne za godišnjicu, ne za rođendan ili Božić, nego nekog bezveznog dana kad vam je to palo na pamet.

Druga sjajna stvar je kad je ne pitate ama baš ništa kad ide van s frendicama - nema sumnjičavih pogleda, pitanja zašto je obukla baš tu haljinu ili se lijepo našminkala ... Žene vole slobodu kao i muškarci, omogućite joj to i bit će vrlo sretna. Sretna žena - još sretniji muškarac. 

Komplimenti su uvijek dobrodošli, no ne neki ofucani iz romantičnih komedija, već pravi, o njenim karakternim osobinama. Nije to tako komplicirano, pronađite nešto što vam se sviđa na njoj i recite joj.

Seks na brzaka, bez puno gnjavaže, u nekom trenutku koji je potpuno neočekivan dobrodošao je i ženama i muškarcima, popravlja raspoloženje u trenu.

Za kraj, pokažite razumijevanje za njene male mušice - nemojte je pitati treba li joj još jedan par cipela ili nova majica - prigovaranje ubija vezu, razumijevanje je poboljšava.

23.04.2015. 20:00:00
Novi komentar
nužno
nužno