« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
ZANIMLJIVO :)

Što žene uvijek skrivaju od muževa?

Bez obzira na činjenicu da je iskrenost temelj svakog braka i da je žene očekuju od muškaraca, one će ipak imati neke svoje tajne koje ne bi odale ni pod najtežim mukama

Ove se stvari ne dijele s mužem ...
Ove se stvari ne dijele s mužem ... (Dreamstime)
Više o

žene

,

brak

,

tajne

Žene će neke stvari uvijek, ali baš uvijek sakrivati od svojih muževa. Ne radi se, naravno, o ljubavnicima ili nekim sličnim grozotama, no ipak su to prilično ozbiljne stvari koje zapravo ne bi smjele ostati sakrivene.

Novac - sakrivanje novca od supruga predmet je mnogih viceva, no tako je i u stvarnosti. Žene vole sigurnost i loše se osjećaju ako nemaju neku zalihu za koju znaju samo one, bez obzira o kojem se iznosu radi.

Osobni uspjeh - vrlo često žene na poslu rade teško i naporno, ostvaruju ciljeve, no sa suprugom ne razgovaraju o tome iz banalnog razloga - misle da će se partner osjećati povrijeđeno ili manje vrijedno ako su one uspješne.

Problemi sa zdravljem - kad osjete ili primjete neki problem, žene će obično šutjeti i negirati situaciju, sve dok problem ne postane preveli. No, i tada će radije otići same liječniku i pokušati stvar držati ispod tepiha, kako suprug ne bi saznao.

Problemi u braku - žene su u stalnoj borbi između bračnih i poslovnih obaveza, uz obavezne nesuglasice oko kućanskih poslova i roditeljstva, no većinu će tih stvari i dalje držati za sebe, tek povremeno eksplodirajući u nekim žestokim svađama. Ne treba ni spominjati koliko je takav pristup štetan i toksičan za njihovo zdravlje.

Seksualne maštarije - većinu njih žene će zauvijek zadržati za sebe, a kad se i odluče popričati o intimnim temama, radije će ih podijeliti s prijateljicama. I opet, naravno, pogrešno jer je upravo suprug jedino rješenje ...

22.11.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno