« Život
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Što žene obožavaju kod muškaraca

Vjerovali ili ne, postoje najobičnije svakodnevne sitnice koje žene jednostavno obožavaju kod muškaraca, a ako isprobate ove savjete, bit ćete ugodno iznenađeni ...

Nije teško, pokušajte :)
Nije teško, pokušajte :) (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

navike

Mali znak pažnje ne treba čekati Valentinovo, jer i svih ostalih dana u godini potrebno je dragoj pokazivati ljubav, poštovanje i privrženost što je najbolje napraviti svakodnevnim sitnicama koje žene obožavaju.

>> Kako promijeniti ponašanje muškarca >>

Žene cijene uredne muškarce iza kojih ne treba skupljati odjeću i čistiti za njima, a posebno su na cijeni oni koji nemaju problema s izražavanjem svojih osjećaja, ma kakvi oni bili. Verbaliziranje emocija potrebno je i ženama, ne samo muškarcima.

.Ako uz to muškarac nikad ne kritizira odabir hrane ili pića u restoranu, gleda s njom omiljene serije bez prigovaranja i brzo odgovara na njene poruke, na najboljem je putu da se ona počne hvaliti pred prijateljicama.

>> Što žene frustrira kod muškaraca >>

Kad muškarac uz sve to zna skuhati ručak i ne libi se to i napraviti, a omiljena zabava pred televizorom je masiranje njenih nogu, može biti siguran da će ga njegova draga obožavati.

28.01.2015. 13:53:00
Novi komentar
nužno
nužno