« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
NAUČITE

Što žene NE žele doživjeti na spoju

Ni ženama nije lako doći na spoj i slušati lika kako lupeta gluposti, misleći kako je beskrajno šarmantan i zna sve o zavođenju i ženama

Što im se baš ne sviđa na spoju?
Što im se baš ne sviđa na spoju? (Shutterstock)
Više o

spoj

,

žene

,

problemi

,

loš spoj

Spojevi su zeznuta stvar, iako se muškarci ponašaju kao da im to nije ništa. Naravno, stvar je potpuno drugačija - i njima je teška panika i frka svaki put kad se trebaju naći s nekom ženom na spoju.

E, pa kad se pripremaju za to, trebali bi znati i par stvari koje žene jednostavno ne žele doživjeti na spoju i koje će ih sigurno odgovoriti od bilo kakvog sljedećeg druženja s muškarcem koji im to priušti. 

>> Najbolji savjeti za savršen spoj >>

Tako, primjerice, žene na prvom ili drugom spoju sigurno ne žele razgovarati o braku. Takvog očajnika stvarno nisu tražile ....

Bilo kakav razgovor koji se temelji na pretpostavkama koje ste upravo stvorili o njoj završit će neslavno, jer žene definitivno ne vole kad ih stavljate u ladice čim ih upoznate i počnete koristiti neki obrazac ponašanja. Oslobodite um i razgovarajte normalno, neopterećeno ... ali nemojte postavljati neprimjerena pitanja.

>> Prvi spoj - kako se ponašati da sve prođe kako treba >>

Neugodnoj tišini nema mjesta na spoju, ako niste u stanju održavati konverzaciju na prvom spoju, budite sigurni da drugoga neće biti. I da, zadnji savjet koji, nažalost, nekima ipak treba - nema pipkanja na prvom spoju. Nema. Nikad.

18.02.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno