« Žene
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
SAVJETI

Što žene ne žele da se zna o njima

Veze su krhke biljke koje treba pažljivo njegovati, a to znači da morate znati što vaša draga treba ili ne u određenom trenutku

Neke stvari morate pogoditi sami
Neke stvari morate pogoditi sami (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

tajne

,

ženske tajne

Neke stvari žene jednostavno ne žele otkriti o sebi, bilo da se radi o njihovoj intimi ili očekuju da muškarci sami shvate o čemu se radi. Tu, naravno, nastaje problem jer muškarci, po dobrom starom običaju, ili ne shvate ili shvate pogrešno.

Recimo, muškarci ne shvaćaju da je ženama ponekad potrebno vrijeme samo za njih i da žele biti same, uživaju u miru i svaki bi muškarac trebao znati kad je vrijeme da dragu pusti da provede neko vrijeme u tišini. 

Da li ženske noge uvijek trebaju biti potpuno glatke? Pa ne baš, jer su žene na početku veze jako osjetljive i žele biti uvijek savršene, no kasnije se malo opuste, kao uostalom i muškarci. Stoga, ako primjetite da draga ima višak dlaka, ne komentirajte, ona se nada da to niste primjetili.

Nemojte se čuditi ako vidite dragu kako se sprema na posao, a na njoj nisu niti jedne od onih čipkastih gaćica koje ste joj kupili, nego neke prilično obične, čak možda i čudne. To je zato što su sigurno beskrajno udobne, ne očekujete valjda da baš uvijek bude spremna za zavođenje.

Ne pitajte je o prošlosti ako baš sama ne želi reći, pazite da je slučajno ne tretirate kao svoju mamu - tu mislimo da skače za vama s hranom ili skuplja vaš prljavi veš po kući i ni slučajno nemojte inzistirati da vam kaže što joj je kad je neraspoložena. 

Pokažite inicijativu, pitajte je što joj treba, napravite sve sami, a ona će to što je muči već riješiti sama sa sobom. Naravno, ako vam nešto kaže, slušajte pozorno, jer nema ništa gore od klimanja glavom dok gledate televiziju.

21.09.2013. 18:06:00
Novi komentar
nužno
nužno