« Žene
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
WOW!

Što žene čini seksipilnim?

Seksipil ne leži samo u bujnom dekolteu ili zamamnom tijelu, vjerovale ili ne, muškarci puno pažnje poklanjaju osobinama žene

Muškarci gledaju i na osobine, ne samo na tijelo
Muškarci gledaju i na osobine, ne samo na tijelo (Arhiva)
Više o

seksipil

,

žene

Muškarci obožavaju seksipilne žene, no ako mislite da se radi samo o fizičkoj privlačnosti - varate se, važne su i ove osobine:

Ambicioznost - žene koje znaju točno što žele u životu i tim putem idu bez straha, muškarcima su neodoljive. One su za njih izazov s kojim se žele uhvatiti "u koštac"

Inteligencija - ona muškarcu pokazuje da pokraj sebe ima ženu s kojom će uvijek imati tema za razgovor, raspravu, koja će željeti sve vidjeti i o svemu ponešto naučiti. Nema ništa gore nego živjeti s nekime tko ne pokazuje interes baš za ništa, osim za, recimo, kako otići i vratiti se s posla, tračanja drugih ljudi, razmišljanja što pojesti, kako otići u šoping, teretanu...

Iskrenost - još jedna kvaliteta na koju sve češće ne nailazimo kod ljudi. Iskrena žena neće mijenjati sebe i svoje stavove zbog nikoga, a to što je iskrena pokazuje kako poštuje sugovornika ili partnera, a to je osnova za građenje dobrih temelja za vezu. Muškarcima su iskrene žene vrlo zanimljive.

Ljubaznost - ova kvaliteta sve je rjeđa u današnjem društvu i zato je jako lijepo vidjeti nekoga tko je suosjećajan. Takva žena muškarce ostavlja bez daha jer pokazuje da joj nije svejedno kako se drugi ljudi osjećaju, posebno ako su u njezinoj blizini.

Otmjenost - doza otmjenosti u držanju i ponašanju svaku ženu čini ženstvenijom i to nikako nema veze s odjećom koju nosi, kućom u kojoj živi ili automobilu koji vozi. Radi se o dostojanstvu koji iz nje zrači i to je vrlo privlačno, piše The Huffington Post

Samouvjerenost - psihički jaka žena koja hoda ponosno, uzdignite glave, uspostavlja kontakt očima, a na licu ima širok osmjeh privući će pažnju i žena, a kamoli ne muškaraca. 

Strast - o da, strastvena žena muškarca će izluditi jer, ako je strastvena u svim aspektima života, takva je i u krevetu. Osim toga, zadovoljstvo je biti uz nekoga tko sa strašću radi bilo koji posao ili strastveno nekoga voli.

14.10.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno