« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 1 godinu
STVARNO?

Što vrijedi kupovati naveliko?

Bez obzira na to kupujete li kod ovih trgovaca godinama ili ste novi član, možda nećete shvatiti koje se proizvode zapravo isplati kupovati na veliko

Kad kupujete, kupujte naveliko
Kad kupujete, kupujte naveliko (Arhiva)
Više o

kupovina

,

naveliko

Postoje proizvodi koje treba kupovati na veliko koji će vam uštedjeti vrijeme, novac ili oboje. Evo i s čime biste se trebali opskrbit, piše Bestlifeonline.

Elektroničke potrepštine - kada je u pitanju napajanje vašeg doma, sigurno koristite svoj dio baterija i žarulja. Imajući to na umu, Boyd kaže da je pametno kupiti veliku količinu oba ova proizvoda odjednom. "Budući da žarulje imaju dugi vijek trajanja i uvijek se koriste u kućanstvima, njihova kupnja na veliko može uštedjeti novac i osigurati da uvijek imate zamjenske", napominje. "Baterije također imaju dug vijek trajanja i neophodne su za mnoge elektroničke uređaje. Kupnja baterija na veliko može rezultirati značajnim uštedama troškova i osigurati da uvijek budete spremni kada ih je potrebno zamijeniti", dodaje Boyd.

Potrepštine za kućne ljubimce - roditelji kućnih ljubimaca također mogu imati koristi od dobivanja stvari koje njihovi krzneni prijatelji trebaju na jednom putovanju. "Pijesak, hrana za kućne ljubimce i poslastice mogu se kupiti na veliko, nudeći uštedu troškova i smanjujući potrebu za redovitim odlascima u kupovinu", kaže Gareth Boyd, financijski stručnjak i voditelj rasta na Finty.com.

Sredstva za čišćenje - nitko ne želi saznati da mu je ponestalo deterdženta nakon što je već napunio svoju perilicu rublja. Susan Anderson, stručnjakinja za maloprodaju i osnivačica potrošačke tvrtke The Worthy Goods, kaže za Best Life da se to može izbjeći ako potrošači kupuju sredstva za čišćenje na veliko.

Toaletni papir - postoji barem jedan predmet za kućanstvo za koji se ne morate brinuti da će se pokvariti kada kupujete na veliko: Anderson kaže da nema razloga da ne kupujete toaletni papir u velikim količinama.

Uredski materijal - mnogi od nas počeli su raditi od kuće tijekom pandemije i iako je ta promjena promijenila situaciju, to znači da smo sada osobno odgovorni za sve potrebne uredske potrepštine. Ako je to vaša situacija, razmislite o kupnji na veliko.

Sve u svemu, kad na kraju zbrojite, uštedjeli ste... a to je sigurno bitno.

02.05.2023. 09:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    02.05.2023. 16:03
    POSKUPJELO SVE
Novi komentar
nužno
nužno