« Žene
objavljeno prije 11 godina
ODJEĆA

Što vaš ormar govori o vama?

Kad se otvori ženski ormar, u njemu ima podosta stvari, a one govore o vašem karakteru prilično precizno

Liči li vaš ormar na ovaj? :)
Liči li vaš ormar na ovaj? :) (Shutterstock)
Više o

žene

,

odjeća

,

ormar

Ormar je jedno od ženskih mjesta na koja ne vole puštati partnere i najdraže im je kad ga ne moraju dijeliti. Naime, muškarci imaju običaj zanovijetati pri samom pogledu na unutrašnjost ženskog ormara, no bilo bi im bolje da malo pomnije pregledaju što se u njemu nalazi i donesu neke zaključke.

Kako kažu stručnjaci, prema pogledu na ormar može se saznati kakva je osoba koja ga puni odjećom. Tako u slučaju da je pun brendirane odjeće, vjeruje se da žena na taj način želi sakriti svoj pravi identitet.

Ako je unutra sve puno odjeće koju ne nosite, teško ostavljate prošlost iza sebe, spadate u anksiozne osobe koje su ljute i pune straha i tako se i ponašate u životu. U slučaju da je pun odjeće koja još uvijek ima etiketu na sebi, što znači da nije nikad korištena, radi se o osobi koja se boji ostvariti svoju viziju budućnosti. 

Takve se osobe rijetko pokrenu i naprave nešto konstruktivno, nego kupuju odjeću za neki drugi život koji ne žive.

Ormari u kojima sve ne pršti od boja već izgledaju prilično uniformirano, crno i bijelo, pripadaju ženama koje ne žele biti primjećene, što upućuje na nedostatak samopouzdanja i strah od upoznavanja novih ljudi.

Ako je sve puno jednakih komada odjeće, bilo kakva promjena je najstrašnije što im se može dogoditi u životu, dok ormar u kojem nema suknji i hlača ukazuje na zanimljivu osobu koja iz nekog razloga smatra da treba prikriti svoju seksualnost, najvjerojatnije zbog uklapanja u poslovni svijet i okolinu. 

Pogledajte malo u svoj ormar i saznajte što će drugi zaključiti o vama ...

19.05.2013. 12:15:00
Novi komentar
nužno
nužno