« Život
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
HE HE

Što se sve mijenja ulaskom u vezu

Svi će vam reći da ste super zajedno i da je bilo krajnje vrijeme da se spojite, no neće vam reći ništa o promjenama koje slijede.

(Arhiva)
Više o

veza

,

promjene

,

ulazak u vezu

Napokon ste našli partnera kojeg ste tražili godina, trbuh je prepun leptirića, glava u oblacima, sve je ružičasto i lijepo do ... par mjeseci nakon ulaska u vezu. Svi će vam reći da ste super zajedno i da je bilo krajnje vrijeme da se spojite, no neće vam reći ništa o promjenama koje slijede.

>> Male tajne uspješnih veza >>

Prvo, nećete više imati vremena za prijatelje koliko ste imali do sada. Prvo vam vrijeme i neće puno nedostajati, no kad prođe zaljubljenost, morat ćete početi obnavljati veze koje su se prilično olabavile.

>> Što nikad ne smijete kriti u vezi >>

Drugo, morat ćete raditi kompromise, ponekad i o stvarima za koje bi se još prije godinu dana zakleli da nećete nikad popustiti. Nekad je to znak veličine i predanosti vezi, no ako samo vi morate raditi kompromise, to definitivno nije dobro.

>> 5 neromantičnih savjeta za uspješnu vezu >>

Da, neće sve biti lijepo, bit će neugodnih situacija koje sigurno niste očekivali, malih svađa koje će prerasti u velike ... no, ništa od toga ne mora biti važno ako oboje imate otvoren um, povjerenje u partnera i želju za rješavanjem problema.

Za kraj, naravno, seks. Promijenit će se. Na gore. Prilično brzo. Poradite na tome

 

12.03.2015. 21:31:00
Novi komentar
nužno
nužno